Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Λουιζιάνα - Mωρό-«θαύμα»: Εγκαταλείφθηκε σε... αυτοκινητόδρομο και επιβίωσε χωρίς νερό και φαγητό

Λουιζιάνα – Mωρό-«θαύμα»: Εγκαταλείφθηκε σε… αυτοκινητόδρομο και επιβίωσε χωρίς νερό και φαγητό

Το τετράχρονο αδερφάκι του εντοπίστηκε νεκρό σε λίμνη - Στη φυλακή η μητέρα τους, η οποία εντοπίστηκε σε άλλη πολιτεία των ΗΠΑ

Δικαιολογημένα το αποκαλούν «μωρό-θαύμα». Ο λόγος για ένα βρέφος μόλις ενός έτους που εγκαταλείφθηκε σε πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ και επιβίωσε χωρίς νερό και φαγητό για δύο μέρες.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Αστυνομία του Calcasieu είχε εντοπίσει νεκρό τον τετράχρονο αδερφό του νεκρό σε μια κοντινή λίμνη της περιοχής, στις 8 Ιουλίου, και ξεκίνησαν οι αναζητήσεις για το 12 μηνών βρέφος.

Στα αριστερά το τετράχρονο αγοράκι που βρέθηκε νεκρό σε λίμνη, στα αριστερά το μωρό που εντοπίστηκε ζωντανό να μπουσουλά στον αυτοκινητόδρομο

Το μωρό, που είχε εγκαταλειφθεί στον αυτοκινητόδρομο για μέρες, φαίνεται ότι είχε φύλακα άγγελο καθώς ένας οδηγός φορτηγού έτυχε που το εντόπισε κατά μήκος του Interstate-10 κοντά στα σύνορα Τέξας-Λουιζιάνα και το έσωσε. Όπως είπε στους αστυνομικούς, είδε ένα μωρό να «σέρνεται» μέσα σε ένα χαντάκι κοντά στον δρόμο.

«Είχε τσιμπήματα εντόμων σε όλο του το σώμα, αλλά ήταν σε καλή κατάσταση»

Την ίδια ημέρα, οι Αρχές εξέδωσαν δελτίο τύπου για την υπόθεση που έγινε πρώτο θέμα στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.


Λίγες ώρες αργότερα, η μητέρα των αγοριών Aaliyah Jack εντοπίστηκε και συνελήφθη εκατοντάδες μίλια μακριά, σε σιδηροδρομικό σταθμό στον Μισισιπή. Έπειτα οδηγήθηκε στη φυλακή της πολιτείας και αναμένεται η έκδοσή της στη Λουιζιάνα με την κατηγορία ότι δεν δήλωσε την εξαφάνιση των παιδιών της.

Η μητέρα των αγοριών Aaliyah Jack φέρεται να εγκατέλειψε τα παιδιά της, ενώ μάλιστα είχε αλλάξει και Πολιτεία

Θαύμα ότι επέζησε

Ο σερίφης Gary Guillory είπε στο BBC ότι ο εντοπισμός του παιδιού «ήταν ένα θαύμα», αφού επέζησε μόνο του σε εξωτερικούς χώρους για «δύο μέρες χωρίς νερό και χωρίς φαγητό».

Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ιατρική περίθαλψη από όπου εξήλθε την Τετάρτη (10/07) και οδηγήθηκε στις υπηρεσίες παιδικής προστασίας.

«Τον αποκαλούμε μωρό-θαύμα», είπε ο σερίφης. «Είχε τσιμπήματα εντόμων σε όλο του το σώμα, αλλά ήταν σε καλή κατάσταση. Είμαστε ευγνώμονες».

Sports in

Το συγκινητικό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Κώστα Φορτούνη: «Πάντα μια θέση στο λιμάνι της καρδιάς μας»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης αποχαιρέτησε τον Κώστα Φορτούνη με συγκινητικό τρόπο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024