Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Σοκαριστικό εύρημα: Βαλίτσες με ανθρώπινα μέλη βρέθηκαν σε κρεμαστή γέφυρα του Μπρίστολ

Σοκαριστικό εύρημα: Βαλίτσες με ανθρώπινα μέλη βρέθηκαν σε κρεμαστή γέφυρα του Μπρίστολ

Δύο βαλίτσες με ανθρώπινα μέλη εντόπισαν δυνάμεις της βρετανικής αστυνομίας λείψανα στην κρεμαστή γέφυρα Κλίφτον, στο Μπρίστολ

Μπροστά σε ένα σοκαριστικό εύρημα βρέθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις της Βρετανίας, καθώς εντοπίστηκαν δύο βαλίτσες που περιείχαν ανθρώπινα μέλη στην κρεμαστή γέφυρα Κλίφτον, στο Μπρίστολ.

Η αστυνομία τονίζει, σύμφωνα με το BBC, ότι οι αξιωματικοί έλαβαν μια αναφορά στις 11:57 (τοπική ώρα) της Τετάρτης 11 Ιουλίου για έναν άνδρα με μια βαλίτσα που ενεργούσε ύποπτα στη γέφυρα.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στη γέφυρα μέσα σε 10 λεπτά από την αναφορά, ωστόσο ο άνδρας είχε εγκαταλείψει την περιοχή και είχε αφήσει πίσω του τη βαλίτσα, ενώ, λίγη ώρα αργότερα σε κοντινό σημείο εντοπίστηκε μια δεύτερη βαλίτσα.

Υπογράμμισε επίσης ότι ο άνδρας μεταφέρθηκε στη γέφυρα, που συνδέει το Κλίφτον στο Μπρίστολ με το Leigh Woods, με ταξί. Το όχημα του οδηγού ταξί κατασχέθηκε και ο οδηγός συνεργάζεται με τους αστυνομικούς.

«Είναι ένα πολύ ανησυχητικό περιστατικό»

Ο αναπληρωτής διοικητής της αστυνομίας του Μπρίστολ, Βικς Χέιγουορντ-Μέλεν υπογράμμισε πως «αυτό είναι ένα πολύ ανησυχητικό περιστατικό και αναγνωρίζω πλήρως την ανησυχία που θα προκαλέσει στις κοινότητές μας».

Ακολούθως συμπλήρωσε ότι «άμεση προτεραιότητά μας είναι να εντοπίσουμε τον άνδρα που πήγε τις βαλίτσες στη γέφυρα, να αναγνωρίσουμε τον νεκρό και να ενημερώσουμε τους πλησιέστερους συγγενείς τους».

Καταληκτικά το στέλεχος της βρετανικής αστυνομίας υπογράμμισε πως «ειδικοί αξιωματικοί είναι έτοιμοι να τους παράσχουν οποιαδήποτε υποστήριξη χρειάζονται».

Sports in

Οριστικό: Έμεινε στον Παναθηναϊκό ο Κέντρικ Ναν

Η διορία για το NBA πέρασε και αυτό σημαίνει ότι ο Κέντρικ Ναν μένει και τυπικά στον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024