Στην γενέτειρα της, την Κύπρο βρέθηξεη Άννα Βίσση με αφορμή τις συναυλίες της.

Μεταξύ άλλων, δε, η Ελληνίδα σταρ αναφέρθηκε στην εμπειρία να έχει σαν θεατές για πρώτη φορά τα εγγονάκια της.

Η αδυναμία στα εγγόνια της

Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Βίσση δήλωσε χαρακτηριστικά πως «δεν είχαν θέση και κάθισαν στα σκαλιά! Τους έβαλαν μαξιλαράκια! Αυτή είναι η πρώτη τους φορά που έρχονται στην Κύπρο και η πρώτη τους κουβέντα, ειδικά ο μεγάλος, ο Νίκος που είναι 11 χρονών, ήταν «I love Cyprus». Τον ρώτησα για ποιο λόγο του αρέσει η Κύπρος και μου είπε «μου μοιάζει με τη Νέα Υόρκη» ενώ δεν έχει καμία σχέση».

@annavissiofficial Xrysopsara free style @NIKNES1316 #limassol #cyprus #amarahotel @fannatics @Panik Records @Mike Papanikolaou @🎙Galaxias Live Productions ♬ original sound – annavissiofficial

«Ο μικρός, που έχει το όνομα του πατέρα μου, μου είπε «θέλω να μετακομίσω μόνιμα στην Κύπρο αλλά να μένω εδώ, στο ξενοδοχείο» και του είπα «ναι, θα ήθελες». Ναι, είναι εδώ μαζί με την κόρη μου και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό»τακομίσει μόνιμα στο μέλλον στη Λάρνακα.

Η επιστροφή στην Κύπρο

«Εδώ γεννήθηκα, εδώ έχω τις ωραιότερες μου αναμνήσεις . Τα τελευταία χρόνια η εξέλιξη της Κύπρου είναι τόσο σπουδαία που πλέον η Λάρνακα είναι από τις πόλεις που σκεφτόμουν να μετακομίσω και να ζήσω αλλά… ακόμα έχω καριέρα, τι να κάνω;» πρόσθεσε, ακόμα, η Άννα Βίσση στις νέες τηλεοπτικές της δηλώσεις που προβλήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο Summer’s Cool του ΣΚΑΪ.