Με ένα πολύ ιδιαίτερο βίντεο στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram ευχήθηκε η Άντζελα Δημητρίου στην κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, για την ονομαστική της εορτή, η οποία ήταν την Πέμπτη 11 Ιουλίου.
Οι δυο γυναίκες, όπως όλα δείχνουν έχουν αφήσει πίσω τους το δύσκολο παρελθόν και έχουν έρθει ξανά κοντά.
Η συγκινητική ανάρτηση
Στην εν λόγω ανάρτηση στο Instagram, βλέπουμε τις δυο τους, ανά τα χρόνια, πάντα μαζί και αγκαλιασμένες! «Σ’ αγαπώ μικρό μου! Happy Name Day!
Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί η μεγάλη κόντρα που είχε ξεσπάσει μεταξύ της Άντζελας Δημητρίου με την κόρη της Όλγα αλλά και τον γαμπρό της Φώτη Λώση.
Πριν λίγες μέρες οι τρεις τους φωτογραφήθηκαν μαζί μετά από καιρό ενώ όσοι ήταν παρόντες, είπαν πως το κλίμα ανάμεσα στο ζευγάρι και την Άντζελα Δημητρίου φαίνεται πως είναι πολύ θερμό. Η δημοφιλής τραγουδίστρια βρέθηκε πρόσφατα στο Λιτόχωρο για μια προγραμματισμένη συναυλία της και ταυτόχρονα έκανε και μίνι διακοπές με την οικογένειά της.
Το ξενοδοχείο στο οποίο διέμεινε τη Άντζελα Δημητρίου μαζί με την κόρη της και τον γαμπρό της δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία η τραγουδίστρια ποζάρει μαζί με τον γαμπρό της, Φώτη Λώση.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.