Ο Τάσος Ιορδανίδης κατά καιρούς δημοσίευει πολλά στιγμιότυπα με τα παιδιά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και φαίνεται να απολαμβάνει τον ρόλο του πατέρα

Έτσι, για ακόμα μία φορά δημοσίευσε 2 φωτογραφίες με την Νάγια και τον Δάνο, στις οποίες οι 3 τους βρίσκονται στην εξώπορτα μιας πολυκατοικίας και απολαμβάνουν ένα παγωτό.

Οι φωτογραφίες δείχνουν στιγμές από το καλοκαίρι στην Αθήνα. Ο ηθοποιός έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης: «Αυτοί είμαστε! Καλοκαίρι!».

Τα βιντέκια στο TikTok

O Tάσος Ιορδανίδης και ο γιος του, Ντάνος έχουν δημιουργήσει κοινό προφίλ στο TikTok και μοιράζονται fun βιντεάκια από τις συζητήσεις και τις βόλτες τους. Μερικά από τα posts έχουν συγκεντρώσει εκατοντάδες χιλιάδες προβολές, με τους χρήστες να αποθεώνουν μπαμπά και γιο για τον αυθορμητισμό τους.

@danos_dad #father #fatherandson #son #answers #questions #tasosiordanidis #danos_dad #basketball🏀 #sf #nba #fyp#fy#fish ♬ πρωτότυπος ήχος – Tasos Iordanidis

Η ιδιαίτερη σχέση του ηθοποιού με την Θάλεια Ματίκα στο μεγάλωμα των παιδιών τους

Ο Τάσος Ιορδανίδης μίλησε πρόσφατα για τη σύζυγό του, Θάλεια Ματίκα και τα 16 χρόνια που βρίσκεται ο ένας, στο πλευρό του άλλου στην εκπομπή Happy Day. Mεταξύ άλλων, είπε για την επίσης ηθοποιό, ότι κατάλαβε από την αρχή της γνωριμίας τους, ότι «είμαστε ο ένας για τον άλλο».

«Στάθηκα τυχερός με το άλλο φύλο, με αποκορύφωμα την κυρία Ματίκα. 16 χρόνια μαζί και να είμαστε καλά και να μπορέσουμε να είμαστε για πολλά πολλά χρόνια μαζί» είπε αρχικά και όσο για το αν κατάλαβε από την αρχή ότι η Θάλεια Ματίκα είναι η γυναίκα της ζωής του, ο Τάσος Ιορδανίδης είπε: «Κάτι κατάλαβα. Για μένα τουλάχιστον και φαντάζομαι και για τη Θάλεια -όχι φαντάζομαι, το ξέρω ήδη- ναι είμαστε ο ένας για τον άλλο, βρεθήκαμε».