Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Καλά πήγε αυτό - Ο Μπάιντεν προσφώνησε «Πούτιν» τoν Ζελένσκι (Βίντεο)

Καλά πήγε αυτό – Ο Μπάιντεν προσφώνησε «Πούτιν» τoν Ζελένσκι (Βίντεο)

Νέα γκάφα... με το καλημέρα για τον Μπάιντεν - Ανήγγειλε τον «πρόεδρο Πούτιν», υποδεχόμενος στη σκηνή τον Ζελένσκι

Ο Τζο Μπάιντεν, υπό εντεινόμενη πίεση για να αποσύρει την υποψηφιότητά του για να επανεκλεγεί στην προεδρία των ΗΠΑ τον Νοέμβριο, ανήγγειλε χθες Πέμπτη τον «πρόεδρο Πούτιν», υποδεχόμενος τον αρχηγό του ουκρανικού κράτους Βολοντίμιρ Ζελένσκι επί σκηνής στη σύνοδο του NATO στην Ουάσιγκτον, προτού διορθώσει.

Το ύφος του Μπάιντεν ήταν τύπου «ουπς», τη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι μόλις είχε κάνει ένα από τα πιο… επικά σαρδάμ όλων των εποχών

«Και τώρα θα δώσω τον λόγο στον πρόεδρο της Ουκρανίας, που έχει τόσο θάρρος όση και αποφασιστικότητα. Κυρίες και κύριοι, ο πρόεδρος Πούτιν», είπε ο Δημοκρατικός, 81 ετών, που συνειδητοποίησε το λάθος και επέστρεψε στο μικρόφωνο για να δηλώσει: «…θα νικήσει τον πρόεδρο Πούτιν. Ο πρόεδρος Ζελένσκι! Είμαι τόσο επικεντρωμένος στο να νικηθεί ο Πούτιν».

Δείτε σε βίντεο τη νέα -και σίγουρα κορυφαία ως τώρα- γκάφα του Μπάιντεν:

Αυτήν τη στιγμή είναι σε εξέλιξη η συνέντευξη Τύπου του Μπάιντεν, στην οποία αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για τον φλέγον ζήτημα των επερχόμενων εθνικών εκλογών.

Αυτή είναι η πρώτη άμεση επαφή του Μπάιντεν με τους δημοσιογράφους εδώ και δύο εβδομάδες, δηλαδή από την απογοητευτική εμφάνισή του στο debate που πυροδότησε το κύμα σχολίων και προτροπών να αποχωρήσει από τον προεκλογικό αγώνα.

Νωρίτερα την Πέμπτη, οι βουλευτές των Δημοκρατικών Μπραντ Σνάιντερ και Χίλαρι Σόλτεν κάλεσαν τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν να αποσύρει την υποψηφιότητά του στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Μέχρι στιγμής, 11 βουλευτές και ένας γερουσιαστής των Δημοκρατικών έχουν καλέσει δημοσίως τον πρόεδρο των ΗΠΑ να αποσυρθεί από την εκλογική κούρσα.

Sports in

Ο Ποντένσε υπερασπίστηκε τον συμπαίκτη του που δέχθηκε ρατσιστική επίθεση και αποβλήθηκε! (pics+vid)

Χαμός στο φιλικό της Γουλβς – Η ρατσιστική επίθεση κατά ποδοσφαιριστή των «λύκων» και ο Ντάνιελ Ποντένσε που αντέδρασε για να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024