Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Με θεωρούν σνομπ, αλλά δεν πειράζει»

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Με θεωρούν σνομπ, αλλά δεν πειράζει»

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Οκτώ γυναίκες» του Ρομπέρ Τομά.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου βρέθηκε προσκεκλημένη της εκπομπής της Αθηναϊδας Νέγκα στο Action 24.

Ο ρόλος στο θέατρο

«Δεν ξέρω αν είναι θέμα ντροπής απλά δεν είμαι εξοικειωμένη να μιλάω ως Ιωάννα (σσ στις συνεντεύξεις) αλλά να υπάρχει ένας ρόλος και να τον υποδύομαι. Είναι οξύμωρο ότι ένας ηθοποιός δεν θέλει την προσοχή ενώ στην σκηνή θέλουμε τα βλέμματα πάνω μας. Όταν υπάρχει ένας ρόλος είναι χαρά μας να κερδίζουμε τον θεατή. Νιώθω άνετα όταν ένας ρόλος είναι μακριά από εμένα.

Στην παράσταση “Οκτώ γυναίκες” είναι ένας ρόλος μακριά από εμένα. Είναι μια γυναίκα που επενδύει στην εξωτερική της εμφάνιση και κινείται έτσι. Το βλέπεις σαν ανεξάρτητο χαρακτήρα, όταν κάτι σε πλησιάζει και βρίσκεις κοινά στοιχεία χτυπάει κουμπιά που δεν θα ήθελες. Όταν είναι κάτι διαφορετικό είναι προκλητικό και πολύ ενδιαφέρον.»

Τα προβλήματα που της δημιούργησε τοι ύψος

Επειδή το πήγα λίγο απότομα το μπόι πέρα από το ότι υπήρχαν πόνοι στο σώμα, ήμουν ο χειρότερος εφιάλτης από θέμα ζημιών. Ήταν πρόβλημα στο μπαλέτο και με είχε στεναχωρήσει αυτό. Μπήκε ένα φρένο σε όλο αυτό.

Τότε επειδή με ενημέρωσαν ότι οι χορεύτριες πρέπει να είναι μικροκαμωμένες, είχα στεναχωρηθεί. Αν το αγαπούσα και ήταν η ζωή μου και το πάθος μου, θα το κυνηγούσα, θα το προσπαθούσα.

Σπούδασα ψυχολογία αλλά ήξερα οτι θέλω να γίνω ηθοποιός

Με την ενασχόλησή μου με την ψυχολογία με ό,τι διάβαζα ταυτιζόμουν. Με ώθησε στο να ακούω και να μην είμαι επικριτική απέναντι στους ανθρώπους.

Να δίνω χρόνο αλλά νομίζω ότι αυτά υπήρχαν. Δεν ήμουν επιμελής φοιτήτρια για να μου δώσει πολύτιμες γνώσεις. Η κατάσταση της δραματικής σχολής επειδή ήταν κάτι πιο ενήλικο, ήταν πολύ απροσδόκητες φιλίες ζωής και μας ένωνε ένα πολύ μεγάλο πάθος. Κανείς δεν πιέζεται για να γίνει ηθοποιός.

Είναι επιλογή μας πού θα εστιάσουμε. Παντού γύρω μας υπάρχουν ερεθίσματα αλλά είναι επιλογή μας το πού θα εστιάσουμε.

Ακόμη και οι μικρές στιγμές μπορεί να μας φτιάξουν τη διάθεση».

Τους φαίνομαι σνομπ και πραγματικά δεν το θέλω

«Μου έχουν πει ότι φαίνομαι πάρα πολύ πειθαρχημένη και θα μείνω εκεί… Νομίζω ότι φαίνομαι πιο πειθαρχημένη, απ’ ότι πραγματικά είμαι, αλλά δεν με ενοχλεί καθόλου να φαίνομαι πειθαρχημένη. Ο κόσμος ψαρώνει γενικότερα, όχι μόνο με την πειθαρχεία και δεν ξέρω γιατί.

Τους φαίνομαι σνομπ και πραγματικά δεν το θέλω, δεν το επιδιώκω και ούτε έχω τέτοιου είδους σνομπ σκέψεις στο μυαλό μου. Παλιότερα με ενοχλούσε, αλλά τώρα λέω ότι εντάξει, δεν πειράζει, δεν είναι και τόσο κακό», είπε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Sports in

Πέθανε 20χρονος τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα

«Έφυγε» τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/7) από τη ζωή σε ηλικία 20 ετών ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα Γουαγιακίλ, Τζάστιν Κορνέχο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024