Σε εξέλιξη είναι νέα μεγάλη αναζωπύρωση  στη φωτιά στην Κορινθία και συγκεκριμένα στο Κούτσι Νεμέας από τη φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το μεσημέρι στην περιοχή της Στιμάγκας στον δήμο Βέλου.

Επίσης υπάρχει αναζωπύρωση και προς Χαλκί στην περιοχή της Στιμάγκας.

Δείτε εικόνες από την μεγάλη αναζωπύρωση στο Κούτσι Νεμέας:

Δείτε εικόνες από το μέτωπο προς Χαλκί

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες για δεύτερη μέρα στην φωτιά στην Κορινθία. Από χθες το βράδυ δεν υπήρχε ενιαίο ενεργό μέτωπο αλλά διάσπαρτε ενεργές εστίες που αντιμετωπίζονταν.

Φωτιά στην Κορινθία: Μάχη με τις αναζωπυρώσεις

Νωρίς το απόγευμα λόγω και τις ενίσχυσης των ανέμων υπήρχε αναζωπύρωση εστιών με μεγαλύτερη αυτή κοντά στο Κούτσι που φαίνεται να έχει δημιουργήσει νέο πύρινο μέτωπο.

Δίνεται μάχη από τις πυροσβεστικές δυνάμεις από εδάφους και αέρος η φωτιά αυτή να αντιμετωπιστεί πριν λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική οι αναζωπυρώσεις εκδηλώνονται μέσα στη δύσβατη ρεματιά με πυκνή βλάστηση στην ευρύτερη περιοχή της Στιμάγκας.

Αν και όπως επισημαίνεται δεν υπάρχει κίνδυνος εξακολουθούν να επιχειρούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις και μεγάλος αριθμός εναέριων μέσων με 8 αεροσκάφη και 12 ελικόπτερα εκ των οποίων τα 2 συντονιστικά.