Τραγικό θάνατο είχε ένας 48χρονος, εργαζόμενος στην καθαριότητα του δήμου Κασσάνδρας, στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, όταν παρασύρθηκε εν ώρα εργασίας από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα, περί τις 05:00 της Παρασκευής 12 Ιουλίου, στον δρόμο από τη Χανιώτη προς το Πευκοχώρι, το αμάξι που οδηγούσε 26χρονος ημεδαπός παρέσυρε τον άτυχο 48χρονο ημεδαπό και στη συνέχεια προσέκρουσε στο απορριμματοφόρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 48χρονου, σύμφωνα με το voria.gr.

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στο 42,5ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μουδανιών – Παλιουρίου. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Μουδανιών.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Σήμερα (12 Ιουλίου 2024) και ώρα 05:00 περίπου, στο 42,5 ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μουδανιών-Παλιουρίου, Ι.Χ.Ε όχημα που οδηγούσε 26χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 48χρονο ημεδαπό και στη συνέχεια προσέκρουσε σε Δ.Χ.Φ. όχημα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 48χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών».

*Κεντρική φωτογραφία αρχείου