Αυτή τη περίοδο μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις καλοκαιρινές εκπτώσεις και αν αποκτήσουμε βασικά κομμάτια της capsule γκαρνταρόμπας που να αναβαθμίζουν το στιλ μας χωρίς να επιβαρύνουν το πορτοφόλι μας. Μια έξυπνη αγορά είναι τα πουκάμισα, λευκά, μονόχρωμα, ριγέ, τζιν ή με άλλα σχέδια είναι μια αγορά, όπου τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος. Επενδύστε μόνο στη σωστή εφαρμογή και διαλέξτε πουκάμισα που να αναδεικνύουν τα δυνατά σας σημεία.

Τα κλασικά πουκάμισα σε αντρική γραμμή ταιριάζουν σε γυναίκες με μικρό στήθος. Αν πάλι έχετε μεγάλο στήθος μπορείτε να διαλέξετε πουκάμισα με πένσες και V ντεκολτέ που δίνουν σχήμα στην σιλουέτα και δείχνουν τον κορμό πιο κομψό. Τα κρουαζέ ταιριάζουν σε γυναίκες με καμπύλες. Ο γιακάς προσδίδει επίσης έναν ξεχωριστό χαρακτήρα και στιλ, ένας μυτερός και μακρύς δείχνει το πρόσωπό μας πιο λεπτό, ενώ ένας στρογγυλός ,λειαίνει τις έντονες γωνίες. Τέλος πριν προχωρήσετε στην αγορά βεβαιωθείτε ότι το νούμερο που επιλέξατε είναι σωστό και έχει άψογη εφαρμογή ειδικά στους ώμους.Εμείς βρήκαμε τα καλύτερα και τα στιλ στα οποία πρέπει να επενδύσετε.

Το λευκό

Πρωταγωνιστής του στιλ το λευκό πουκάμισο, αποτελεί τον καμβά για διάφορους συνδυασμούς και στιλ, ειδικά όταν δεν ξέρετε τι να φορέσετε. Δεν έχει εποχή, και αυτό το κάνει ακόμη πιο πολύτιμο σύμμαχο για τα καθημερινά σύνολα σας. Κλασσικό , σατέν , με γραβάτα, crop , ασύμμετρο , oversized μπορεί να φορεθεί με το μαύρο σας παντελόνι στο γραφείο αλλά και πάνω από το μαγιό σας στις διακοπές. Πρόκειται για μια καλή επένδυση που θα εμπλουτίσει την γκαρνταρόμπα σας, δίνοντας την δυνατότητα άπειρων συνδυασμών.

Loewe

Stella McCartney

Karl Lagerfeld

Zara

Το ριγέ

Τα τελευταία χρόνια διεκδίκησαν δυναμικά την θέση τους αναμεσά στα βασικά της γυναίκειας γκαρνταρόμπας, δίνοντας μια εκλεπτυσμένη νότα στα τζιν παντελόνια μας αλλά και σε πιο επίσημες περιστάσεις συνδυάζοντάς τα με ένα κοστούμι. Σε oversized ή σε εφαρμοστή γραμμή φοριούνται από γυναίκες σε κάθε ηλικία και σωματότυπο. Εκτός από τους κλασικούς συνδυασμούς με το tailored κρεμ παντελόνι μας , την κομψή βερμούδα μας το έχουμε δει και σε πιο αναπάντεχους, όπως με μια animal print φούστα αλλά και joggers. Είναι μια αβίαστα κομψή επιλογή που μπορείτε να πάτε από το γραφείο μέχρι την βραδινή έξοδο με τις φίλες σας.

Gant, notos

H&M

Lacoste, notos

JW Anderson, attica

Το βαμβακερό σε χρώμα

Τα πουκάμισα σε χρώμα δίνουν μια πιο θηλυκή χροιά σε κάθε κλασικό κομμάτι . Σε όποιο χρώμα και αν το επιλέξετε θα το εντάξετε εύκολα στα καλοκαιρινά σας σύνολα. Μπορείτε να δημιουργήστε εντυπωσιακές μονοχρωμίες αλλά και εντυπωσιακά color blocking σύνολα. Μη φοβηθείτε τα bold χρώματα συνδιασμένα με ένα καφέ ή μπεζ παντελόνι γινεται μια κομψή και στιλάτη πρόταση. Το γαλάζιο πια, συναγωνίζετε το λευκό σε διαχρονικότητα και στιλ.

Toteme

Gucci

Ami Paris, attica

Hugo

Το εμπριμέ

Επειδή το σχέδιο τους είναι απλό μπορείτε να τα επιλέξετε σε πιο εκκεντρικά prints και υφές. Μπορούν να αντικαταστήσουν την πιο κομψή σας μπλούζα και σαφώς να δημιουργήσετε ιδιαίτερα σύνολα. Θα στολίσουν το tailored παντελόνι σας, τις βερμούδες σας, τα φαρδιά σορτς άλλα και το φθινόπωρο τις μιντι φούστες σας, φοριούνται ακόμη και με το τζιν παντελόνι σας. Αν τα βρείτε με ασορτί παντελόνια θα ειναι μια εντυπωσιακή προσθήκη στα καλοκαιρινά σας outfit.

Khaite

Stella McCartney

Diane von Furstenberg

Zara

Το σατέν

Τα σατέν πουκάμισα επιτυγχάνουν ένα κομψό θηλυκό αποτέλεσμα είτε με φοριούνται με τζιν, φούστες ή παντελόνια. Εντυπωσιακά στο γραφείο αλλά θα ταιριάξουν άψογα με τα βραδινά σας ρούχα. Απαλά και λαμπερά συνδυασμένα με μια φούστα και μ΄ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα σε μια επίσημη βραδινή εμφάνιση θα τραβηξουν τα βλέμματα χωρίς πολύ προσπάθεια.

Zara

Marks&Spencer

Zara

H&M

To denim

Τα τζιν πουκάμισα είναι διαχρονικά δίνουν ένα casual ύφος σε κάθε σας συνδυασμό , το συναντάμε σε total συνδυασμούς αλλά και θα συνοδέψουν ιδανικά την βερμούδα σας, την κλος φούστα σας αλλά και τα φαρδιά παντελόνια σας. Στις διακοπές ένα μακρυμάνικο θα σας προστατέψει από τα μελτέμια. Από το Σεπτέμβρη και μετά θα συνοδέψει τις δραστηριότητες σας στην πόλη και θα είναι ένα από τα μεταβατικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας.

Κρουαζέ

Αν θεωρείτε τα κλασικά πουκάμισα βαρετά στην αγορά θα βρείτε και νέα σχέδια για να δοκιμάσετε, όπως τα κρουαζέ πουκάμισα, είναι ιδιαίτερα και συνδυάζουν φινέτσα ,πρακτικότητα και ευελιξία. Κολακεύουν τις γυναίκες με καμπύλες και ολοκληρώνουν με ένα σύγχρονο και στιλάτο τρόπο τα σύνολα σας. Ένας τρόπος για να δημιουργήστε το εφέ είναι ναδιπλώσετε χιαστί μέσα από το παντελόνι σας, ένα oversized κλασικό, χωρίς να το κουμπώσετε.

Το λινό

Τώρα που οι θερμοκρασίες έχουν χτυπήσει κόκκινο , το λινό μοιάζει να είναι το ιδανικό ρούχο που επιτρέπει στο σώμα μας να αναπνέει. Απόλυτα καλοκαιρινό μπορείτε να το φορέσετε με τα πιο minimal σύνολα σας στο γραφείο όπως με ένα wide παντελόνι και slides αλλά και chic bohemian looks με μακριές φούστες και σανδάλια στις πιο ανέμελες στιγμές σας. Ιδανικά θα τρυπώσει και στην βαλίτσα των διακοπών και θα το ευχαριστηθείτε ως ένα εύκολο ρούχο που μπορεί να φορεθεί πάνω από το μαγιό σας αλλα και σαν φόρεμα στις βόλτες σας στο νησί.

Κεντρική φωτογραφία: Woera

Πηγή: Grace.gr