Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Τζάκι Ωνάση: O κρυφός δεσμός με τον Warren Beatty

Τζάκι Ωνάση: O κρυφός δεσμός με τον Warren Beatty

Η Τζάκι Κένεντι - Ωνάση είχε έναν σύντομο μυστικό δεσμό με τον Γουόρεν Μπίτι στα μέσα της δεκαετίας του 70 όπως αποκαλύπτει μια βιογραφία της εμβληματικής Πρώτης Κυρίας,

Η βιογραφία  “Jackie: Public, Private, Secret” που υπογράφει ο J. Randy Taraborrelli, γνωστός βιογράφος διάσημων προσωπικοτήτων με ροπή προς την ροζ σκανδαλολογία ρίχνει αδιάκριτο φως σε άγνωστες πτυχές της ιδιωτικής ζωής της τελευταίας συζύγου του Αριστοτέλη Ωνάση.

Αν και ο Γουόρεν Μπίτι είναι γνωστός ως ένας από τους ωραιότερους άνδρες του Χόλιγουντ, το πρότυπο του playboy αστέρα με φλερτ και έρωτες με διάσημες και όμορφες γυναίκες, ειδικά τα χρόνια του 60 και του 70, δεν είχε εντυπωσιάσει ιδιαίτερα την Τζάκι.

Τζάκι Ωνάση

Εργαζόμενο κορίτσι: Η Τζάκι ως επιμελήτρια εκδόσεων στον εκδοτικό οίκο Viking το 1976. ( Getty Images/Ideal Image)

Στις σελίδες της νέας βιογραφίας “Jackie: Public, Private, Secret”  ο συγγραφέας J. Randy Taraborrelli περιγράφει πώς η Πρώτη κυρία ξεκίνησε να βλέπει τον ηθοποιό στα μέσα της δεκαετίας του 1970, όταν λίγο μετά τον θάνατο του Ωνάση είχε αρχίσει να εργάζεται ως επιμελήτρια εκδόσεων για τον εκδοτικό οίκο Viking στην Νέα Υόρκη. H Τζάκι είχε προσεγγίσει τον Γουόρεν Μπίτι θέλοντας να τον πείσει να συγγράψει τα απομνημονεύματα του. Της κίνησε το ενδιαφέρον και έπειτα από κάποια ραντεβού ο Γουόρεν δέχθηκε πρόσκληση να περάσει το βράδυ του στο διαμέρισμα της Τζάκι στην Πέμπτη Λεωφόρο.

Η Τζάκι και ο Μπίτι συνέχισαν να βλέπονται για μερικούς μήνες, αλλά τελικά η Τζάκι εκμυστηρεύτηκε στα κοντινά της άτομα ότι ένιωθε πως ο ηθοποιός ήταν πολύ εγωπαθής.

Ένα μέλος του προσωπικού της Τζάκι θυμάται ότι μπήκε στην κουζίνα ένα πρωί και βρήκε τον ηθοποιό να κάθεται στο τραπέζι της κουζίνας και να μιλά με τον γιο της Τζάκι, Τζον Κένεντι Τζούνιορ, «σαν να ήταν το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο».

Η Τζάκι και ο Μπίτι συνέχισαν να βλέπονται  για μερικούς μήνες, αλλά τελικά η Τζάκι εκμυστηρεύτηκε στα κοντινά της άτομα ότι ένιωθε πως ο ηθοποιός ήταν πολύ εγωπαθής. Όσο για την φήμη του εραστή που τον περιέβαλε, η Τζάκι φρόντισε να την υποβαθμίσει στους φίλους της. Όταν κάποιος από αυτούς την ρώτησε για τις επιδόσεις του Γουόρεν στο κρεβάτι εκείνη του είπε: “εντάξει, καλός είναι, όσο καλός μπορεί να είναι και ο κάθε άνδρας ούτως ή άλλως.”

Σύμφωνα με τον Taraborrelli, η Τζάκι ένιωθε πως ο Γουόρεν ενδιαφερόταν μόνο για την καριέρα του και για τις ταινίες. Το μόνο θέμα συζήτησης μαζί του ήταν οι σκηνοθέτες και οι παραγωγοί και οι ταινίες και στην Τζάκι δεν άρεσε τίποτα από αυτά.”

Σύμφωνα πάντα με την πένα του Taraborrelli όταν το ειδύλλιο τελείωσε, η Τζάκι είπε χαρακτηριστικά ότι κράτησε δύο εβδομάδες περισσότερο από όσο θα έπρεπε.

πηγή: grace.gr

Sports in

«Στα 7-8 εκατ. ευρώ η πρόταση της Μοντερέι για Πινέδα – Η ΑΕΚ θέλει 11 εκατ. ευρώ»

Η Μοντερέι εξακολουθεί να θέλει να πάρει τον Ορμπελίν Πινέδα από την ΑΕΚ όπως αναφέρουν στο Μεξικό και προσφέρουν 7-8 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024