Το νέο βιβλίο της Αργυρώς Μπαμπαρίγου κυκλοφορεί με το Βήμα της Κυριακής, με τα πιο λαχταριστά, γρήγορα γεύματα του καλοκαιριού και των διακοπών.

Το καλοκαίρι είναι η πιο ανέμελη περίοδος του χρόνου και αυτό ισχύει και στην κουζίνα. Ακόμη και όσοι λατρεύουν τα καλέσματα σε φίλους και τα μεγάλα τραπέζια, θέλουν να
ετοιμάζουν γρήγορα γεύματα, με απλές τεχνικές και δροσερές γεύσεις. Αν μάλιστα πρόκειται για μαγειρέματα του καλοκαιριού, τα πράγματα πρέπει να είναι ακόμη πιο απλά
και γρήγορα.

Με αυτές τις σκέψεις, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου συγκέντρωσε 35 συνταγές που χρειάζονται ελάχιστη προετοιμασία και απαιτούν εύκολο μαγείρεμα ή ακόμη και καθόλου. Πιάτα με ζυμαρικά, ριζότο, φρέσκες σαλάτες, κρύες σούπες, μαγειρέματα με λαχανικά αλλά και πιάτα με αβγά, δίνουν τη λύση σε όσους δε θέλουν να διαθέσουν πολύ χρόνο στην κουζίνα αλλά ούτε και να στερηθούν γεύσης και νοστιμιάς.

Ένα τεύχος που απαντά με τον καλύτερο τρόπο στην αιώνια ερώτηση «τι θα μαγειρέψω σήμερα» για να είναι το καλοκαίρι τόσο ξέγνοιαστο όσο το έχουμε όλοι στο μυαλό μας.

Βημαgazino – με τον Μπραντ Πητ στο εξώφυλλο

Ο απίστευτα γοητευτικός κύριος Μπραντ Πητ φιλοξενείται αυτή την Κυριακή στο εξώφυλλο του “BHMAGAZINO”.

Ο Αμερικανός superstar ετοιμάζεται να επιστρέψει στο σινεμά με μία υπερπαραγωγή που έχει να κάνει με τον θεαματικό, άκρως ανταγωνιστικό κόσμο της Formula-1. Ο Μπραντ βρέθηκε στο British Grand Prix πριν λίγες ημέρες, συνομίλησε με τους διάσημους πιλότους και δεν φάνηκε να ενοχλείται (το αντίθετο μάλιστα) όταν τα flash άστραφταν καθώς περπατούσε με την ωραία, πολύ νεότερη σύντροφό του. Ο star διατηρεί αναλλοίωτο άλλωστε, ένα αγορίστικο σεξ απήλ στα εξήντα του χρόνια.