Δεν θέλεις η βεράντα σου να μοιάζει με όλες τις άλλες, έτσι δεν είναι; Ώρα για το κάτι παραπάνω, λοιπόν, ώστε ακόμη και οι εξωτερικοί χώροι του σπιτιού σου να ταιριάζουν στο δικό σου γούστο και την προσωπικότητα.

Κήπος και μπαλκόνι μπορούν να γίνουν ο αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός της παρέας σου, χωρίς να χρειαστεί να προσπαθήσεις πολύ – αλλά ούτε και να ξοδέψεις πολλά.

Είτε θες να μετατρέψεις το μπαλκόνι σε θερινό σινεμά, είτε θες να απολαμβάνεις όμορφες στιγμές με τους φίλους σου, σου έχουμε τη λύση.

Στο SHOPFLIX.gr μπορείς να βρεις αμέτρητα είδη για τον κήπο και το μπαλκόνι σε συμφέρουσες τιμές. Είτε ψάχνεις έπιπλα κήπου & βεράντας, είτε κούνιες ή μαξιλάρια για τα έπιπλα σου θα τα βρεις όλα στις καλύτερες τιμές.

Κάνε τις αγορές σου από την πλατφόρμα εύκολα και με λίγα κλικ. Αγόρασε ό,τι θες όσο και αν αυτό κοστίζει πληρώνοντας σε έως 60 άτοκες δόσεις και όλα θα έρθουν άμεσα στην πόρτα σου σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι.

Φτιάξε ένα εξωτερικό σαλόνι

Τώρα που ο υδράργυρος χτυπά κόκκινο, δεν έχει παρά να μετατρέψεις τη βεράντα του σε ένα όμορφο υπαίθριο σαλόνι για να απολαύσεις υπέροχες βραδιές με τους φίλους και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αν θες ένα ανθεκτικό  σετ τραπεζαρίας για το μπαλκόνι ή τον κήπο σας που θα αναβαθμίσει αισθητικά το χώρο σου τότε ιδανική επιλογή είναι το Σετ Σαλονιού Εξωτερικού Χώρου vidaXL Ξύλινο με Μαξιλάρια 4τμχ Καφέ.
Το σετ περιλαμβάνει δύο διθέσιους καναπέδες, ένα γωνιακό κάθισμα, ένα τραπεζάκι, 6 μαξιλάρια πλάτης, τρία μαξιλάρια καθίσματος και τρία μικρά μαξιλάρια.

Με λείες γραμμές και άφθονες γωνίες το σετ Σαλονιού Εξωτερικού Χώρου ArteLibre Guyana με Μαξιλάρια 4τμχ Γκρι αυτό προβάλει μια φινέτσα που το κάνουν κατάλληλο για  τις προσωπικές ή ακόμα και τις επαγγελματικές σου συναθροίσεις.

Αν δεν έχεις μεγάλη βεράντα ή μπαλκόνι σου έχουμε τη λύση.

Το Σετ Σαλονιού Εξωτερικού Χώρου Esmarket Μέταλλο/Rattan 2τμχ Καφέ αλλά και οι Γωνιακοί Καναπέδες Κήπου vidaXL Ξύλινο 2τμχ Καφέ θα δημιουργήσουν μια cozy γωνιά για να χαλαρώσεις διαβάζοντας το αγαπημένου σου βιβλίο ή απολαμβάνοντας ένα δροσερό κοκτέιλ.

Επέλεξε ένα εκλεπτυσμένο ξύλινο σετ σαλονιού κήπου για να απολαύσεις τον καφέ σου, όπως για παράδειγμα τον Καναπέ Εξωτερικού Χώρου vidaXL Τετραθέσιος με Μαξιλάρια Μπεζ 277×70.5x65cm

Επέλεξε μαξιλάρι πλάτης ή καναπέ ανάλογα με τα δικά σου γούστα. Δώσε ένα διαφορετικό στυλ στη βεράντα σου επενδύοντας σε μια κούνια.

Επέλεξε  είτε μια τριθέσια κούνια με σκίαστρο, για ονειρεμένη χαλάρωση στον κήπο ή στη βεράντα την άνοιξη και το καλοκαίρι, είτε μια κρεμαστή πολυθρόνα φωλιά δίνοντας άλλη πνοή στον χώρο σου