Θέλεις το φετινό καλοκαίρι να φέρεις στην επιφάνεια την πιο στυλάτη εκδοχή σου; Θέλεις να συνθέσεις εμφανίσεις που θα σε εκφράζουν και θα έχουν ταυτότητα; Τότε, αυτό το κείμενο έχει γραφτεί για εσένα. Ναι, για εσένα που θέλεις να κάνεις level up στο στυλ σου, δημιουργώντας summer look που σε κάνουν να ξεχωρίζεις, που αναδεικνύουν τη μοναδική λάμψη που πηγάζει από μέσα σου.

Πόσο εύκολο είναι, όμως, να πετύχεις κάτι τέτοιο, όταν τα trends που κυριαρχούν στα SoMe επιβάλλουν μία ομοιομορφία; Κι όμως, είναι πιο εύκολο από όσο πιστεύεις! Διότι, αξιοποιώντας την περίοδο των καλοκαιρινών εκπτώσεων για να επενδύσεις σε μερικές νέες προσθήκες για τη μπιζουτιέρα σου, θα εμπλουτίσεις τις εμφανίσεις σου με «πινελιές» πολυτέλειας και κομψότητας οι οποίες θα αναβαθμίσουν ακόμη και τα πιο casual look σου. Γιατί όπως και να το κάνουμε, τα κοσμήματα μπορούν να βελτιώσουν ένα ντύσιμο περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Αν αναρωτιέσαι που θα βρεις τα πιο διαχρονικά, high-end κοσμήματα στις πιο προνομιακές τιμές, να ξέρεις πως  υπάρχουν περισσότεροι από 30 προορισμοί σε Ελλάδα και Κύπρο, οι οποίοι σου προσφέρουν κοσμήματα με έκπτωση που «αγγίζει» το 40%, κοσμήματα chic και glam που έχουν την υπογραφή Anna Maria Mazaraki!

@annamariamazaraki Wednesday Mood!🩵🐬 Ανακαλύψτε αμέτρητες επιλογές κοσμημάτων τώρα με έκπτωση έως -20% #AffordableLuxury #AmmLove #foryoupage #shoponline🛍 #AmmSummerSale ♬ original sound – Odin Trinkets

Minimal και summerish κολιέ για ένα εντυπωσιακό layering αποτέλεσμα

Ευτυχώς, το καλοκαίρι είναι μία εποχή που δεν χρειάζεται να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια για να δημιουργήσεις ένα κομψό, ιδιαίτερο σύνολο. Ένα λευκό, maxi φόρεμα ή ένα μονόχρωμο μπλουζάκι με μία εμπριμέ φούστα είναι δύο απλά outfit τα οποία σε συντροφεύουν κάθε ώρα της ημέρας, ενώ μπορείς να τα αναδείξεις, αρκεί να διαθέτεις τα κατάλληλα κοσμήματα. Ποια είναι αυτά;

Ένα άκρως summerish κολιέ από ορείχαλκο με μαργαριτάρια, ένα κολιέ με λεπτή χρυσή αλυσίδα και μία σειρά στο κέντρο από μικρότερα μαργαριτάρια ή ένα κολιέ με μαύρο κορδόνι που έχει περασμένο έναν αστερία. Συνδυάζοντας δύο, τρία ή και περισσότερα κολιέ τα οποία έχουν διαφορετικά επίπεδα, δηλαδή διαφορετικό ύψος, θα κάνεις ένα εντυπωσιακό layering κοσμημάτων που θα «αγκαλιάζει» με λάμψη τον λαιμό σου.

Mismatched σκουλαρίκια για ανατρεπτικούς συνδυασμούς υλικών

Οι τάσεις δεν δημιουργούνται για να τις ακολουθείς πιστά, αλλά για να εμπνέεσαι από αυτές, να τις προσαρμόζεις στο στυλ σου. Και φέτος, οι τάσεις στα σκουλαρίκια παίζουν με τις αντιθέσεις και σε παρακινούν να πειραματιστείς! Τι θα χρειαστεί να κάνεις; Nα δημιουργήσεις αναπάντεχα «παντρέματα» με σκουλαρίκια που υπάρχουν ήδη στην κοσμηματοθήκη σου, αλλά και με όσα θα αποκτήσεις σε προνομιακή τιμή, χάρη στα hot summer sales των καταστημάτων Anna Maria Mazaraki, τα οποία σου δίνουν έκπτωση -15% στην Gold Edition που περιλαμβάνει διαχρονικά, χρυσά κοσμήματα.

Ξέχνα τους κανόνες, λοιπόν, διότι όσο πιο αταίριαστα και ασύμμετρα είναι τα σκουλαρίκια που θα ταιριάξεις, τόσο πιο ενδιαφέρον θα είναι το τελικό αποτέλεσμα. Εμείς, πάντως, προτείνουμε chunky gold ή ασημί σε συνδυασμό με ένα oversized μαργαριτάρι ή για τις πιο boho glam εμφανίσεις σου στο νησί, μικρά χρυσά κρικάκια με τιρκουάζ ζιργκόν και ένα ζευγάρι από σκουλαρίκια από ορείχαλκο με κίτρινο επιχρύσωμα 24Κ, λευκές και γαλάζιες ημιπολύτιμες πέτρες να «πρωταγωνιστούν».

Statement βραχιόλια που ανταποκρίνονται σε κάθε περίσταση

Σε μία καλοκαιρινή εμφάνιση, τα βραχιόλια είναι πράγματι η λεπτομέρεια που μπορεί να κάνεις τη διαφορά. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως εφόσον φοράς αμάνικα ρούχα, t-shirt και top, μπορείς να στολίσεις τα χέρια σου με κοσμήματα που θα δώσουν χαρακτήρα αλλά και μία πιο συγκεκριμένη αισθητική στο σύνολό σου. Και φυσικά, ένα από αυτά τα κοσμήματα είναι το βραχιόλι «χειροπέδα» ή αλλιώς, bangles, από σφυρήλατο λευκό επιροδιωμένο ορείχαλκο. Πρόκειται για ένα κλασικό, statement κομμάτι το οποίο μπορεί να συνδυαστεί με πολλά άλλα βραχιόλια σε παρόμοιο μέγεθος ή με ένα κολιέ παρόμοιας αισθητικής. Αν δεν έχεις ήδη κάποιο τέτοιο βραχιόλι στη μπιζουτιέρα σου, να ξέρεις πως στα καταστήματα Anna Maria Mazaraki θα βρεις τα πιο fashionable κομμάτια με 20% έκπτωση.

Μην χάνεις άλλο χρόνο, λοιπόν! Το φετινό καλοκαίρι, όπως και τα summer sales των καταστημάτων Anna Maria Mazaraki, έχουν ήδη ξεκινήσει. Συνεπώς, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να επενδύσεις σε λαμπερά κοσμήματα και κομψά αξεσουάρ, τα οποία θα σε συντροφεύουν κάθε στιγμή, σε κάθε καλοκαιρινή εμπειρία, εντός ή και εκτός πόλης, κάνοντας level up κάθε σου εμφάνιση.