Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Το Scrub Daddy είναι το πιο πρωτοποριακό… σφουγγαράκι του πλανήτη!

Το Scrub Daddy είναι το πιο πρωτοποριακό… σφουγγαράκι του πλανήτη!

Το σφουγγάρι που θα σου λύσει τα χέρια!

Ψάχνουμε συνεχώς εναλλακτικούς τρόπους και προϊόντα που θα κάνουν τις δύσκολες οικιακές δουλειές λίγο πιο εύκολες και πιο διασκεδαστικές. Κι εδώ είναι που έρχεται το Scrub Daddy, το χαμογελαστό σφουγγάρι που σου φτιάχνει τη διάθεση ενώ κάνεις δουλειές.

Τι είναι το Scrub Daddy; Ξεκίνησε με ένα προϊόν – το πρωτότυπο σφουγγάρι με το χαμογελαστό πρόσωπο – αλλά τώρα έχει επεκταθεί σε μια σειρά προϊόντων οικιακού καθαρισμού. Είναι κατασκευασμένο από ένα ισχυρό πολυμερές υψηλής τεχνολογίας που αλλάζει υφή ανάλογα με τη θερμοκρασία του νερού – σε κρύο νερό είναι σκληρό και σε ζεστό νερό μαλακώνει, δίνοντας τη δυνατότητα να το χρησιμοποιείς όπως σε βολεύει.

Δεν αφήνει γρατζουνιές σε πάνω από δώδεκα διαφορετικές επιφάνειες, είναι μη τοξικό, ενώ παραμένει άοσμο. Το Scrub Daddy είναι πλέον από τα πιο γνωστά σφουγγάρια κουζίνας και έχει γίνει ανάρπαστο στο διαδίκτυο. Ανακάλυψε όλες τις επιλογές που έχεις για να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού πιο εύκολη υπόθεση.

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στο πακέτο Scrub Daddy Colors σε μπλε, πορτοκαλί και πράσινο, σε τρία διαφορετικά χρώματα για να έχεις επιλογές, ενώ υπάρχει και σε πράσινο χρώμα. Το καινοτόμο και αποτελεσματικό αυτό εργαλείο καθαρισμού υπάρχει διαθέσιμο και σε κόκκινο σε σχήμα καβούρι, αλλά και σε ροζ Scrub Daddy Scrub Mommy σε συσκευασία τεσσάρων τεμαχίων. Το τελευταίο συνδυάζει μαζί και το σαπούνι.

Το μαξιλάρι καθαρισμού Scrub Daddy Scour Daddy Style σε γκρι χρώμα είναι, επίσης, ιδιαίτερα αποτελεσματικό, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στο τρίψιμο, ειδικά των καμένων τροφίμων.

Αν σου αρέσει το barbeque και ψάχνεις πώς θα καθαρίζεις όλες τις σχάρες ψησταριών χωρίς να μένουν υπολείμματα, η βούρτσα καθαρισμού Scrub Daddy BBQ είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις, ενώ για την απόλυτη καθαριότητα των πιάτων, μπορείς να δοκιμάσεις και το σφουγγάρι πιάτων Scrub Daddy Dish Wand με μπλε λαβή.

Ανακάλυψε όλα τα είδη καθαριότητας κι ό,τι άλλο μπορεί να ψάχνεις, για να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού πιο εύκολα και ξεκούραστα, στο SHOPFLIX.GR ανάμεσα σε μια ατελείωτη ποικιλία προϊόντων για να βρεις ό,τι κι αν έχεις ανάγκη.

Sports in

Στην Ολλανδία ο Ελ Κααμπί – Μπαίνει από αύριο στις προπονήσεις

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έφτασε στην Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία. Και ο Ολυμπιακός συνεχίζει…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024