Σάββατο 13 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Τέλος η δωρεάν στάθμευση στο κέντρο της Βουλιαγμένης

Τέλος η δωρεάν στάθμευση στο κέντρο της Βουλιαγμένης

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης επιχειρεί με την εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευση να αντιμετωπίσει το κκλοφοριακό στο κέντρο της Βουλιαγμένης.

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης προχωρά στην εφαρμογή του μέτρου της ελεγχόμενης στάθμευσης στην κεντρική περιοχή της Βουλιαγμένης με στόχο όπως αναφέρει:

  • Τη διασφάλιση της στάθμευσης των κατοίκων της κεντρικής περιοχής κατά τη θερινή περίοδο κατά την οποία, ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες, η ζήτηση θέσεων στάθμευσης από επισκέπτες της περιοχής είναι πολύ μεγάλη με αποτέλεσμα, να μην εξυπηρετούνται οι κάτοικοι
  • Τη καλύτερη εξυπηρέτηση της στάθμευσης των επισκεπτών, με μέτρα περιορισμού των σταθμεύσεων μεγάλης διάρκειας
  • Την ομαλοποίηση της κυκλοφοριακής ροής, τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και τη μείωση του θορύβου και των εκπομπών καυσαερίων

Κατά την παρούσα φάση, το σύστημα της ελεγχόμενης στάθμευσης εφαρμόζεται στη περιοχή που οριοθετείται από τις οδούς Θησέως και Ήρας – Ηρας – Ιάσονος – Διος – Θάλειας – Πανός – Λεωφόρος Ποσειδώνος μέχρι Θησέως.

Η παραπάνω περιοχή ελεγχόμενης στάθμευσης έχει υποδιαιρεθεί σε δύο Ζώνες Κατοίκων: Ζώνη Α και Ζώνη Β. Η ζώνη Α περιλαμβάνει την περιοχή μεταξύ των οδών Ερμού και Πανός και η Ζώνη Β την περιοχή μεταξύ των οδών Ερμού και Ήρας.


Η ελεγχόμενη στάθμευση θα λειτουργεί από 15 Ιουλίου μέχρι 15 Σεπτεμβρίου, από Δευτέρα έως Παρασκευή από 19:00 έως 01:00 και τα Σάββατα, Κυριακές και επίσημες αργίες, από 13:00 έως 01:00.

Αναφορικά με τις άδειες για ΑΜΕΑ, ο δήμος επισημαίνει: Οι θέσεις ΑμεΑ διακρίνονται με κάλυψη του οδοδτρώματος με χρώμα κυανό, πικτόγραμμα και πινακίδες Ρ- 71 Αρχής και Τέλους. Στις θέσεις αυτές σταθμεύουν πιστοποιημένα οχήματα ΑμεΑ που φέρουν το ειδικό σήμα. Η στάθμευση των οχημάτων ΑμεΑ στις θέσεις ΑμεΑ είναι δωρεάν.

Τιμολόγιο Στάθμευσης

Το τιμολόγιο που αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο για την εξυπηρέτηση των σταθμεύσεων μικρής διάρκειας και την αποτροπή των σταθμεύσεων μεγάλης διάρκειας, περιγράφεται αναλυτικά στον παρακάτω πίνακα:

Sports in

LIVE: ΠΑΟΚ – Φίτεσε

Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της φιλικής αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Φίτεσε. Τηλεοπτικά από Novasports Start.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 13 Ιουλίου 2024