Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Εξελίξεις με Φουρνιέ: Η πρόταση που έχει στα χέρια του… (vid)

Εξελίξεις με Φουρνιέ: Η πρόταση που έχει στα χέρια του… (vid)

Ο Εβάν Φουρνιέ κυκλοφορεί ελεύθερος εδώ και λίγες μέρες στο NBA, και ήδη ο Γάλλος γκαρντ/σμολ φόργουορντ έχει δεχτεί μία πολύ καλή πρόταση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του

Ο Εβάν Φουρνιέ έμεινε ελεύθερος από τους Ντιτρόιτ Πίστονς πριν από μερικές εβδομάδες, με τον Γάλλο διεθνή να βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας.

Ο 32χρονος σούτινγκ γκαρντ/σμολ φόργουορντ, ο οποίος βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής του ομάδας που θα πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, είχε ξεκαθαρίσει πως στόχος του είναι να βρει ένα νέο συμβόλαιο στο NBA, όπου και αγωνίζεται από το 2012.

Μόνο που, μοιραία, μπήκε στο μυαλό του η επιστροφή στην Ευρώπη και η προοπτική να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Euroleague, με τον διεθνή Τύπο να συνδέει τον Φουρνιέ με τις μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού.

Το ενδιαφέρον τον ερυθρόλευκων μπορεί να είναι υπαρκτό, ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι Ουάσινγκτον Γουίζαρντς είναι διατεθειμένοι να δεσμεύσουν τον Φουρνιέ στις ΗΠΑ.

Οι «Μάγοι» έχουν ήδη στη σύνθεσή τους δύο Γάλλους και μάλιστα νεαρούς. Τον 20χρονο Μπιλάλ Κουλιμπαλί, τον οποίο επέλεξαν πέρσι στο Νο 7 του Draft, πραγματοποιώντας μία καλή σεζόν ως rookie του ΝΒΑ, αλλά και το φετινό No 2 της λοταρίας, τον 19χρονο Άλεξ Σαρ. Σκέφτονται τώρα, να αποκτήσουν κι έναν τρίτο, τον Φουρνιέ, με μεγαλύτερη εμπειρία, που θα του δώσει λύσεις στην περιφέρεια από τον πάγκο, αλλά μπορεί να λειτουργήσει και ως… μέντορας στους νεαρούς συμπατριώτες του.

Οι Γουίζαρντς γενικά είναι δραστήριοι το τελευταίο διάστημα στην αγορά, αφού θέλουν να δημιουργήσουν ένα δυνατό σύνολο το οποίο θα έχει αρκετές λύσεις από τον πάγκο. Ο Φουρνιέ αποτελεί μία πολύ καλή περίπτωση, ενώ και ο ίδιος ιδανικά θα ήθελε να έχει κλείσει τη μεταγραφή του πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Φουρνιέ, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Σέλτικς, Νικς και Νάγκετς προέρχεται από μία μέτρια, για τον ίδιο, σεζόν, με 7,2 πόντους μέσο όρο με τους Πίστονς. Η καλύτερη σεζόν ήταν αυτή με τους Ορλάντο Μάτζικ στο πρώτο μισό του 2020-21 (19,7 πόντοι), πριν γίνει ανταλλαγή στους Μπόστον Σέλτικς (13 πόντοι, 3,3 ριμπάουντ).

Sports in

«Τρομάζει» η Team USA, διέλυσε τους Σέρβους σε φιλικό (79-105)

Παίζοντας όσο χρειάστηκε, η Εθνική ομάδα των ΗΠΑ επιβλήθηκε εύκολα της Σερβίας με 105-79 σε φιλική αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024