Τρίτη 23 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ποιος αναμένεται να φύγει από τον Ολυμπιακό…

Ποιος αναμένεται να φύγει από τον Ολυμπιακό…

Ο παίκτης που αναμένεται να αποχωρήσει από το ρόστερ του Ολυμπιακού και ο Τζορτζ Πάπας που όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει.

Ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει ήδη σε τρεις σπουδαίες μεταγραφές, καθώς έχει ανακοινώσει τους Τάιλερ Ντόρσεϊ, Λούκα Βιλντόζα και Κίναν Έβανς, έχει συμφωνήσει για τη μεγάλη επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ, που είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί, ενώ κοιτάζει στην αγορά για ακόμη έναν παίκτη.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει σημαντικές κινήσεις, ενώ αναμένεται να επαναφέρουν στην ομάδα το προσεχές διάστημα και τον Τζορτζ Πάπας, που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Προμηθέα, αποχωρώντας από το λιμάνι μεσούσης της σεζόν.

Ο Πάπας και ο Μήτρου-Λονγκ

Αυτό θα γίνει για να τονώσει ακόμη περισσότερο τον ελληνικό κορμό του ο Γιώργος Μπαρτζώκας, με τον Πάπας να γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις. Την ίδια ώρα η συγκεκριμένη κίνηση δείχνει και ότι ο Μιχάλης Λούντζης δύσκολα θα μείνει και τη νέα χρονιά, ενώ αυτός που φαίνεται πως έχει πάρει τον δρόμο της αποχώρησης από τον Ολυμπιακό είναι ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Ο ομογενής γκαρντ αποκτήθηκε πέρσι στη μέση της σεζόν και έδωσε λύσεις, όμως ο χρόνος του περιορίστηκε αρκετά στη συνέχεια. Η έλευση των Ντόρσεϊ, Βιλντόζα, αλλά και του Έβανς θα μειώσει ακόμη περισσότερο τον χρόνο συμμετοχής του και όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές θα λύσουν τη συνεργασία τους.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Ολυμπιακός στράφηκε στη λύση του Τζορτζ Πάπας, αφού μπορεί να βοηθήσει στο ελληνικό πρωτάθλημα, γνωρίζει καλά την ομάδα του Πειραιά και μπορεί να ενσωματωθεί άμεσα στους ερυθρόλευκους. Ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει στην απόκτησή του προκειμένου να έχει λύσεις στην Basket league, κάτι που αναμένεται να γίνει σύντομα.

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον με ταχύτητα φωτός

Ο Βεζένκοφ επαναφέρει «ρυθμίσεις» που θα απογειώσουν το επιθετικό παιχνίδι του Ολυμπιακού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Ιουλίου 2024