Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Στη Μακάμπι για ακόμα ένα χρόνο ο Ριβέρο (pic,vid)

Στη Μακάμπι για ακόμα ένα χρόνο ο Ριβέρο (pic,vid)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοίνωσε την παραμονή του Χάσιελ Ριβέρο, o οποίος θα αγωνιστεί και την επόμενη σεζόν στην «ομάδα του λαού»

Κάτοικος Ισραήλ θα συνεχίσει να είναι ο Χάσιελ Ριβέρο (30 ετών, 2.06 μέτρα) καθώς η Μακάμπι Τελ Αβίβ ενεργοποίησε την σχετική option που υπήρχε στο συμβόλαιο του παίκτη και έτσι ο Κουβανός ψηλός θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στην ομάδα του Όντεντ Κάτας.

Ο Ριβέρο αποκτήθηκε το 2023 από την Βαλένθια και έγινε παίκτης της Μακάμπι, με την οποία τη περασμένη σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα Ισραήλ, ενώ έφτασε έως τα play-off της Euroleague με την «ομάδα του λαού». Οι Ισραηλινοί έμειναν ικανοποιημένοι από την συνεισφορά του στην ομάδα και προχώρησαν στην επέκταση της συνεργασίας τους.

Την περσινή σεζόν ο 30χρονος σέντερ στην EuroLeague είχε 7.6 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 0.9 ασίστ κατά μέσο όρο σε 16 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε την ανάρτηση

Ο Ριβέρο δήλωσε μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω για άλλη μια σεζόν. Ανυπομονώ να ξαναδώ όλους τους οπαδούς. Ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη, πάμε Μακάμπι».

Sports in

Ο Σπανούλης και η «θεωρία της σκάλας»

Ένα πράγμα που είχε μάθει αυτή η γενιά από τους παλαιότερους ήταν να μην αφήνει κανένα παιχνίδι χωρίς μάχη μέχρι εσχάτων με πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα φυσικά τον επικό ημιτελικό με τη Γαλλία στο Ευρωμπάσκετ του 2005

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024