Η Αγγλία πέρασε το εμπόδιο της Ολλανδίας και πλέον είναι σε ρυθμούς τελικού Euro 2024, με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να μιλά για την Ισπανία.
Ο Βρετανός τεχνικός αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στη «φούρια ρόχα» τονίζοντας πως ήταν η καλύτερη ομάδα του τουρνουά και είναι το μεγάλο φαβορί.
Oι δηλώσεις του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ:
«Η Ισπανία δικαίως χαρακτηρίζεται φαβορί για αυτά που έχει κάνει σε αυτό το τουρνουά. Ήταν η καλύτερη ομάδα, ενώ είχαν και μία έξτρα μέρα ξεκούρασης, οπότε εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Τακτικά θα πρέπει να είμαστε τέλειοι, αφού είναι μια φανταστική ομάδα.
Έχουν κερδίσει τόσα και τόσα τρόπαια. Πρέπει να είμαστε τέλειοι για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και θα πρέπει να βρούμε όλα όσα έχουμε μέσα μας. Έχουμε παίκτες που έχουν παίξει πολλούς μεγάλους αγώνες, ώστε να ξέρουν τι απαιτείται το βράδυ, αλλά τις επόμενες δύο μέρες, πρέπει να προετοιμαστούμε τέλεια».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.