Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η CONMEBOL ξεκινά έρευνα για τα επεισόδια στο Κολομβία-Ουρουγουάη

Η CONMEBOL ξεκινά έρευνα για τα επεισόδια στο Κολομβία-Ουρουγουάη

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η CONMEBOL γνωστοποίηση ότι θα ξεκινήσει έρευνα για τα θλιβερά επεισόδια που έλαβαν χώρα μετά τον δεύτερο ημιτελικό του Copa America, ανάμεσα στην Ουρουγουάη και τη Κολομβία

Η CONMEBOL άνοιξε έρευνα μετά τη σύγκρουση ποδοσφαιριστών της Ουρουγουάης με Κολομβιανούς οπαδούς στο τέλος του ημιτελικού αγώνα του Copa America την Τετάρτη (11/7), ανακοίνωσε το διοικητικό όργανο ποδοσφαίρου της Νότιας Αμερικής.

Αφού η Κολομβία πήρε τη νίκη με 1-0 στη Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας, βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειξαν παίκτες της «σελέστε» να σκαρφαλώνουν στις εξέδρες και να ανταλλάσσουν χτυπήματα με οπαδούς των νικητών.

Ο Ντάργουιν Νούνιες και ο Ρόναλντ Αραούχο ήταν μεταξύ των παικτών στην πρώτη γραμμή της… μάχης, ενώ ο αρχηγός Χοσέ Μαρία Χιμένες είπε ότι οι παίκτες προσπαθούσαν να υπερασπιστούν τις οικογένειές τους.

Παίκτες και επιτελείο τόσο από την Κολομβία όσο και από την Ουρουγουάη συμμετείχαν επίσης σε αντιπαράθεση στο γήπεδο μετά το τελευταίο σφύριγμα.

Η ανακοίνωση της CONMEBOL

«Η CONMEBOL έχει ξεκινήσει έρευνα για να κατανοήσει τη σειρά των γεγονότων και τις ευθύνες όσων εμπλέκονται στις πράξεις βίας που σημειώθηκαν στο τέλος του αγώνα», ανέφερε η διοργανώτρια αρχή σε ανακοίνωσή της την Πέμπτη (11/7).

«Θέλουμε να επιβεβαιώσουμε και να προειδοποιήσουμε ότι δεν θα γίνει ανεκτή καμία ενέργεια που αμαυρώνει αυτή την παγκόσμια ποδοσφαιρική γιορτή. Είναι απαράδεκτο ένα περιστατικό όπως αυτό να μετατρέπει το πάθος σε βία. Επομένως, καμία συμπεριφορά που βλάπτει τον αθλητικό ανταγωνισμό δεν θα γίνει ανεκτή».

Sports in

Ο Γιαννακόπουλος προανήγγειλε επέκταση του Αταμάν (pic)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ανάρτησή του στα social media άφησε να εννοηθεί πως ο Εργκίν Αταμάν θα επεκτείνει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024