Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Πιερό της Μακάμπι Χάιφα»

«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Πιερό της Μακάμπι Χάιφα»

Δημοσίευμα από την Αϊτή, αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ έχει στα ραντάρ του τον θηριώδη σέντερ φορ της Μακάμπι Χάιφα, Φράντσεντι Πιερό.

Σε αναζήτηση επιθετικού εξακολουθεί να βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να ψάχνονται για την ενίσχυσή τους στη γραμμή κρούσης τους.

Μάλιστα σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αϊτή, ο «δικέφαλος του βορρά», εξετάζει την περίπτωση του θηριώδους φορ της Μακάμπι Χάιφα, Φραντσεντί Πιερό, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025.

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα της χώρας, αναφέρεται ότι ο ΠΑΟΚ κοιτάζει τη συγκεκριμένη περίπτωση, ωστόσο δεν «παίζει» μόνος του, αφού η Γουότφορντ και ο Ερυθρός Αστέρας τον έχουν στα ραντάρ τους.

Ο Πιερό αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2022 στη Μακάμπι Χάιφα έχοντας καταγράψει συνολικά 102 συμμετοχές με 40 γκολ, ενώ τόσο την περσινή, όσο και την προπέρσινη σεζόν τέθηκε αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, σε Europa League και Champions League αντίστοιχα.

Τι αναφέρει το δημοσίευμα

«Ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης ενδιαφέρεται και για τον Φράντσεντι Πιερό! Ο Αϊτινός διεθνής προσελκύει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων αυτό το καλοκαίρι, μετά από μια καλή σεζόν με τη Μακάμπι Χάιφα. Δραστήριος στην αγορά, ο ελληνικός σύλλογος της Θεσσαλονίκης κοιτάζει την περίπτωσή του.

Να σημειωθεί ότι η Κράσνονταρ και η Ρίζεσπορ δείχνουν να εγκαταλείπουν τη μάχη απόκτησής του, αντιμετωπίζοντας οικονομικά προβλήματα. Και ο Πιερό θα μπορούσε να ενταχθεί σε ομάδες που μπορούν να άρουν τη ρήτρα αποδέσμευσης, όπως ο ΠΑΟΚ, η Γουότφορντ ή ακόμα και ο Ερυθρός Αστέρας Βελιγραδίου», αναφέρει το δημοσίευμα.

Sports in

Στην Ολλανδία ο Ελ Κααμπί – Μπαίνει από αύριο στις προπονήσεις

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έφτασε στην Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία. Και ο Ολυμπιακός συνεχίζει…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024