Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Έχει άραγε ο γυμνισμός «οδυνηρή» πλευρά; - Γυμνίστρια αποκαλύπτει την πικρή αλήθεια

Έχει άραγε ο γυμνισμός «οδυνηρή» πλευρά; – Γυμνίστρια αποκαλύπτει την πικρή αλήθεια

Όπως όλες οι καταστάσεις στη ζωή, έτσι και ο γυμνισμός έχει τα θετικά και τα αρνητικά του

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο γυμνισμός ως πρακτική έχει διχάσει πολλούς. Εάν υπάρχει όμως κάτι στο οποίο συμφωνούμε οι περισσότεροι, είναι πως ο γυμνισμός αν μη τι άλλο αντιπροσωπεύει την ανεμελιά.

Κι όμως η Steph Sinn από το Λος Άντζελες, που αυτοπροσδιορίζεται ως φανατική γυμνίστρια ισχυρίζεται πως δεν είναι όλα ρόδινα. Όπως λέει αποφάσισε να αγκαλιάσει μια όσο το δυνατόν πιο… γυμνή ζωή γιατί «ήρθαμε γυμνοί σε αυτόν τον κόσμο». Μάλιστα το βρίσκει «δυναμωτικό» και «απελευθερωμένο».

Η Sinn υποστηρίζει ότι από τότε που γεννηθήκαμε «μας έμαθαν να πιστεύουμε ότι το γυμνό σώμα έχει να κάνει μόνο με το σεξ», γεγονός που οδήγησε τους ανθρώπους να φορούν ρούχα.

Βέβαια η 31χρονη φοράει ρούχα, αναγκαστικά βέβαια, αλλά με την πρώτη ευκαιρία ξεγυμνώνεται. Αλλά τι σκέφτονται οι γονείς, οι φίλοι και οι αγαπημένοι της για την απόφασή της να ‘κάνει γυμνή γιόγκα, να πηγαίνει πεζοπορία γυμνή’ και να είναι ‘γυμνή’ σε κάθε ευκαιρία;

Η Sinn μεγάλωσε σε ένα «απελευθερωμένο» περιβάλλον και έχει ωραίες αναμνήσεις από απογεύματα που έπαιζε γυμνή στο γκαζόν.

Γυμνισμός: Οι επιφυλάξεις

Λέει ότι «ποτέ δεν ντράπηκε για την έλλειψη ρούχων», ωστόσο όταν έφτασε στην εφηβεία, οι στιγμές γύμνιας με την οικογένειά της, φυσικά μειώθηκαν, αλλά επειδή ήταν ανταγωνιστική κολυμβήτρια, βρισκόταν συχνά με ανθρώπους που ήταν «ελάχιστα ντυμένοι», κάτι που η Sinn πιστεύει ότι είχε «αντίκτυπο» πάνω της.

Παρόλα αυτά, παραδέχεται ότι οι γονείς της είχαν «επιφυλάξεις» όταν τους είπε ότι θα ασχολούνταν επαγγελματικά με τον γυμνισμό.

«Ανησυχούσαν κυρίως για την ασφάλειά μου και για το πώς αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει το μέλλον μου στην αγορά εργασίας», εξηγεί η ίδια. «Ευτυχώς, με υποστηρίζουν και τώρα καταλαβαίνουν ότι το βρίσκω ενδυναμωτικό».

«Αυτό ήταν επώδυνο…»

Δυστυχώς, δεν ένιωθαν το ίδιο όλοι οι φίλοι της.

Η Sinn αποκάλυψε ότι «αναγκάστηκε να κλείσει την πόρτα σε ορισμένους» που αγαπούσε ωστόσο πολύ, λόγω των έντονων διαφωνιών τους για τον τρόπο ζωής της.

«Αυτό ήταν επώδυνο, αλλά σκέφτομαι ότι όσοι είναι πραγματικά γραφτό να είναι στη ζωή μου, ανεξάρτητα από την άποψή τους για το γυμνό, θα μείνουν κοντά μου», δήλωσε η ίδια.

«Ελπίζω να εμπνεύσω άλλους να φροντίζουν το σώμα τους και να δίνουν προτεραιότητα στην υγεία και την ευεξία τους. Είναι όμορφο πράγμα να συνδέομαι με το περιβάλλον μου και τους άλλους ανθρώπους με αυτόν τον τρόπο», κατέληξε η Sinn.

Sports in

Όλα καλά με Τολιόπουλο!

Καθαρή η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Βασίλης Τολιόπουλος για τις ενοχλήσεις που είχε στον δεξί ώμο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024