Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Συνέντευξη Τύπου  Μπάιντεν: Δεν παραιτείται, δεν μπόρεσε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, το πάλεψε

Συνέντευξη Τύπου Μπάιντεν: Δεν παραιτείται, δεν μπόρεσε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, το πάλεψε

Ο Τζο Μπάιντεν το πάλεψε σε μια δύσκολη κατάσταση που ακόμα και επαγγελματίες του τύπου θα κόμπιαζαν.

Ο Τζο Μπάιντεν εν μέσω της προσπάθειας επανεκλογής του και καθώς υπολείπεται του πολιτικού του αντιπάλου, Ντόναλντ Τραμπ, τα έπαιξε «όλα για όλα» σε μια συνέντευξη τύπου στην οποία είχε δύο επιλογές, είτε να βρεθεί στη δεύτερη θέση πίσω από την Καμάλα Χάρις, είτε να συνεχίσει ως υποψήφιος πρόεδρος. Όμως ο ίδιος αναμένεται να το παλέψει και να προσπαθήσει να ανατρέψει το εναντίον του κλίμα.

Η απόφαση να απευθυνθεί στον αμερικανικό λαό είναι υψηλού ρίσκου, ιδίως μετά τα απανωτά χτυπήματα που έφερε η παταγώδης αποτυχία του ντιμπέιτ των υποψηφίων προέδρων και οι μομφές για την πνευματική του κατάσταση.

Μετά από δεκάδες εκκλήσεις Δημοκρατικών να παραιτηθεί και διακριτικά αδειάσματα κορυφαίων στελεχών, ο πρόεδρος Μπάιντεν βρέθηκε αντιμέτωπος με την πιο πιεστική προεδρική συνέντευξη Τύπου στη σύγχρονη πολιτική ιστορία των ΗΠΑ.

Το διακύβευμα πολλαπλασιάζεται συνεχώς, καθώς μεγάλα δίκτυα τον πιέζουν σε τόσο μεγάλο βαθμό, εξαιτίας της σιγουριάς πως θα χάσει που πλέον ο Τζο Μπάιντεν παίζει την πολιτική του παρακαταθήκη (σ.σ. Κάτι που μάλιστα ρωτήθηκε): Από τον άνθρωπο που βγήκε μπροστά για να διώξει τον Τραμπ, εξελίσσεται στον πεισματάρη γέρο που θα παραδώσει τη χώρα σε άλλη μια καταστροφική θητεία του Τραμπ. Τουλάχιστον, έτσι το παρουσιάζουν τα κάποτε φιλικά προς τον ίδιο, μέσα ενημέρωσης.

Με την σειρά της η Καμάλα Χάρις δεν βιάζεται, δηλώνει σε μόνιμη βάση πως στηρίζει τον πρόεδρο 100% και δεν θα είναι αυτή που θα τον πιέσει να παραιτηθεί. Το θετικό για την ίδια είναι πως η αντιπρόεδρος την δεδομένη στιγμή δεν πρόκειται να πιστωθεί καμία αρνητική εξέλιξη. Ειδικά όταν πρωτοκλασσάτα στελέχη, παίρνουν θέση, «στηρίζοντας πάντα τον πρόεδρο Μπάιντεν σε οτιδήποτε αποφασίσει».

Περίληψη της συνέντευξης Τύπου

Σε κάθε περίπτωση ο Τζο Μπάιντεν επέμεινε να μιλήσει για την οικονομία, την θέση των ΗΠΑ στον κόσμο και την εξωτερική πολιτική, χωρίς να διστάσει να μιλήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση του ζητήθηκε. Σε κάποιες απαντήσεις πλατείαζε, όμως δεν μπορεί να κατηγορηθεί πως δεν ήταν γενναίο να βγει να απαντήσει σε δεκάδες άγνωστες ερωτήσεις.

Δεν μιλάμε για πολιτικούς που βγαίνουν μόνο σε προστατευμένα περιβάλλοντα με έτοιμες ερωτήσεις. Πήρε ρίσκο, όμως δεν μπόρεσε να αποτινάξει όλες τις υπόνοιες για την πνευματική του κατάσταση. Κάποιες φορές μίλησε αργά, κόμπιασε, χαμογελούσε σαν χαμένος. Ο αμερικανικός λαός το είδε. Η αμερικανική έκφραση «They grilled him», αργκό, έκφραση που μεταφράζεται «ως τον ανέκριναν» ή του επέβαλαν μια σειρά πολύ δύσκολων ερωτήσεων, είναι η πλέον κατάλληλη.

Έδωσε περισσότερα βίντεο στην καμπάνια Τραμπ που θα τον καταστρέψουν

Ο πρόεδρος Μπάιντεν δεν έχει απόλυτη διάυγεια, είναι εμφανές, προφανές και καταφανές, όμως αυτό που έκανε ως «τελευταία πράξη του δράματος» περισσότερο, να πέσει μαχόμενος αφήνοντας δημοσιογράφους να του κάνουν ελεύθερες και σκληρές ερωτήσεις χωρίς πλαίσιο, είναι δύσκολο και πολύ λίγοι θα τα κατάφερναν στην θέση του χωρίς απώλειες. Τα 2-3 σαρδάμ, ναι, είναι παραπάνω από προφανές πως θα γίνουν καταστροφικά viral video.

Όμως η δυσκολία της και το γεγονός πως έκλεισε μια ώρα ερωταπαντήσεων με πολύ καλή προετοιμασία για την οικονομία, το αδύναμο σημείο του Τραμπ, ώστε να μπορεί να μετακινήσει τη συζήτηση εκεί, όποτε ήθελε να μην απαντήσει στην ερώτηση που του τέθηκε, δείχνει καλή γνωσιακή και πολιτική λειτουργία. Η προσωπική ανάλυση είναι πως έπεσε, θα το δει άμεσα δημοσκοπικά και πως οι πιέσεις θα συνεχιστούν.

Ο ενεργός πρόεδρος είναι σχεδόν μυθική φιγούρα στον πολιτικό κόσμο των ΗΠΑ, κανείς δεν μπορεί να του πει τι θα κάνει, όμως αυτή ήταν κατά πάσα πιθανότητα η τελευταία ελπίδα του Τζο Μπάιντεν. Ιδανικά ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να μην πάρει κανένα ρίσκο και να βγει νικητής, με το γνωστό μπλαζέ ύφος απαξίωσης που τον χαρακτηρίζει.

Δείτε Live

Εναλλακτικό βίντεο

Tα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης Τύπου Μπάιντεν

03:32 Αντί να πείτε η αντιπρόεδρος Χάρις, είπατε ο αντιπρόεδρος Τραμπ, τώρα που μιλάμε ο Τραμπ σας κοροίδεύει για την ηλικία σας και την μνήμη σας, τι έχετε να πείτε;

«Ακούστε τι λέει» (σ.σ. Listen to him…).

03:26 Αν η ομάδα σας σας έδειχνε στοιχεία πως η Καμάλα Χάρις θα τα καταφέρει καλύτερα από εσάς θα τα παρατούσατε;

«Όχι, αν η ομάδα μου μου έδειχνε πως η Καμάλα Χάρις θα τα καταφέρει καλύτερα και πως δεν υπάρχει κανένας τρόπος να κερδίσεις (θα ήταν μια διαφορετική υπόθεση). Αλλά κανείς δεν μου έχει πει αυτό.

03:22 «Είστε αποφασισμένος να συνεχίσετε στην κούρσα ή θα δείξουν για παράδειγμα οι επόμενες δύο εβδομάδες»;

Ο πρόεδρος Μπάιντεν απάντησε πως θα συνεχίσω στην προεκλογική κούρσα. Μίλησε πως θέλει να ελέγξει την οπλοκατοχή και όχι τις γυναίκες. Και ύψωσε την φωνή πως πιο πολλά παιδιά πεθαίνουν από σφαίρες στην χώρα και είμαι αποφασισμένος να τα αλλάξω.

Σε σχετική ερώτηση απάντησε πως έχει κάνει τρεις νευρολογικές εξετάσεις και το αποτέλεσμα ήταν πως είναι μια χαρά. Κάνω τεστ κάθε μέρα για τις γνωσιακές μου λειτουργίες, μπορείτε να ρωτήσετε τους βοηθούς μου, το ξέρω πως τους μιλάτε. Παίρνω αποφάσεις κάθε μέρα. Πως τα καταφέρνω; Κάθε μέρα περιτριγυρίζομαι από ικανούς γιατρούς. Αν κάποιος μου προτείνει να κάνω ένα ακόμα τεστ, θα το κάνω. Αν μου το πουν οι γιατροί θα το κάνω. Αλλά τίποτα δεν θα ευχαριστήσει τους πάντες. Αν κάνω δύο τεστ, θα μου πουν κάνε εφτά, ανέφερε ανάμεσα στα άλλα ο πρόεδρος Μπάιντεν.

03:15 Είχατε πει πως αυτή θα ήταν μια μεταβατική περίοδος στην επόμενη γενιά; Τι άλλαξε;

Ήρθε ο κορωνοϊός, κληρονόμησα μια προβληματική οικονομία και μια διαχωρισμένη κοινωνία.

03:11 Είμαστε στους δέκα μήνες πολέμου στη Γάζα, θα κάνατε κάτι διαφορετικό;

Ανέφερε τους ηγέτες με τους οποίους διαπραγματεύτηκε για βοήθεια, τρόφιμα και φάρμακα, αλλά σε πολλές περιπτώσεις το Ισραήλ δεν συμμορφώθηκε. Είναι ένα από τα πιο συντηρητικά υπουργικά συμβούλια όλων των εποχών. Το σχέδιο που έβαλα μπροστά έχει ως σκοπό την λύση των δύο κρατών. Ποια θα είναι η Επόμενη μέρα στη Γάζα; Η επόμενη μέρα στη Γάζα δεν θα την βρει υπό τον έλεγχο του Ισραήλ. Κάποια πράγματα απέτυχαν όπως (η ανθρωπιστική βοήθεια από) το λιμάνι από την Κύπρο.
Είπα του Νετανιάχου να μην κάνει τα ίδια λάθη που κάναμε εμείς στο Αφγανιστάν. Βρες τους κακούς, αυτούς που το έκαναν. Για αυτό δεν έδωσα τις βόμβες των 900 κιλών, γιατί θα έκαναν ζημιά σε αθώους (σ.σ. Τις έδωσε).  Υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια απέναντι στη Χαμάς, ειδικά στη Δυτική Όχθη και υπάρχουν πολλά πράγματα που θα οδηγήσουν στην κατάπαυση του πυρός. Δείτε τους αριθμούς μου στο Ισραήλ, είναι καλύτεροι οι αριθμοί μου από εδώ. (Πλατείαζε και πήγε στην επόμενη ερώτηση που του έκανε η ίδια δημοσιογράφος)

03:08 Έχουμε καθυστερήσει την Κίνα στην στρατηγική της στην Ασία ανέφερε ανάμεσα στα άλλα

Είμαι έτοιμος να μιλήσω με όλους αλλά δεν υπάρχει η τάση να μιλήσει η Κίνα μαζί μου

03:06 Σε ερώτηση για την ανακοίνωση του ΝΑΤΟ κατά της Κίνας, ο πρόεδρος Μπάιντεν ρωτήθηκε αν έχει σχέδιο εναντίον της Κίνας

Ο ίδιος ανέφερε πως η Κίνα είναι εμπλεκόμενη με την Κίνα που προμηθεύει μηχανισμούς με τους οποίους η Ρωσία φτιάχνει όπλα. Συνέχισε πως είναι ο πρόεδρος που έχει συναντηθεί περισσότερο με τον πρόεδρο Σι και πως πρέπει να καταλάβει πως ούτε η Κίνα ούτε η Βόρεια Κορέα θα γει κερδισμένη από το εμπόριο όπλων με την Ρωσία. Ανέφερε πως έχουμε απευθείας τηλέφωνο με τον πρόεδρο Σι και πως γνωρίζει τι θα χάσει αν συνεχίσει.

Συνέχισε αναφέρονται πως αν κάποιος θέλει εμπόριο στην αγορά της Κίνας, δίνει πρόσβαση σε όλα του τα δεδομένα και πως η Κίνα δεν παίζει με τους ίδιους κανόνες που παίζουν οι υπόλοιποι στον κόσμο. Έκανε ακόμα ένα σαρδάμ βάζοντας την Νότια Κορέα σε μια ομάδα κρατών με την Κίνα, την Ρωσία και το Ιράν, οι οποίες δεν συνεργάζονταν στο παρελθόν, όμως τώρα συνεργάζονται.

Αναφέρει πως η ΕΕ και το ΝΑΤΟ πρέπει να έχουν την δική τους παραγωγή όπλων και πυρομαχικών. Νέων όπλων, οχημάτων και οπλικών συστημάτων. Μιλάει για τεχνολογίες πολέμου και πως η Ευρώπη και η Ιαπωνία πρέπει να παράγουν τα δικά τους οπλικά συστήματα και κυρίως τα αμυντικά συστήματα.

Είμαι έτοιμος να τα βάλω με τον Πούτιν και τον Σι τώρα και σε τρία χρόνια από τώρα, ανέφερε απαντώντας σε ερώτηση αν θα είναι έτοιμος να τα βάλει με τους Πούτιν και Σι σε τρία χρόνια. Συνέχισε λέγοντας πως «Δεν είμαι έτοιμος να μιλήσω με τον Πούτιν. Γιατί ο Πούτιν δεν είναι έτοιμος να αλλάξει συμπεριφορά και πολιτική».

Ανέφερε πως ο πόλεμος που υποτίθεται που κερδίζουν τους κοστίζει πάρα πολύ.

02:56 Ο Μπάιντεν ρωτήθηκε για τις ανησυχίες των ευρωπαίων ηγετών για την πιθανή εκλογή Τραμπ

Στην ερώτηση ανεφέρθηκε και η πιθανότητα στην περίπτωση εκλογής του Τραμπ, το ΝΑΤΟ να κάνει πίσω και η Ουκρανία να χάσει μόνιμα τα εδάφη. Αφού επιβεβαίωσε πως σε περίπτωση νίκης του Τραμπ, η Ουκρανία θα χάσει για πάντα τα προσαρτημένα εδάφη, συνέχισε λέγοντας πως δεν μεταφράζω τις εκκλήσεις των ευρωπαίων ηγετών ως «Τζο μείνε» αλλά ως «Τζο νίκα ή θα καταστραφούμε». Είμαι ο κατάλληλος για την δουλειά. Η Ουκρανία δεν θα πέσει όσο είμαστε εδώ.

02:51 Ο Τζο Μπάιντεν ρωτήθηκε για την απελευθέρωση των χτυπημάτων εντός της Ρωσίας

Ο ίδιος ανέφερε πως οι ΗΠΑ επιτρέπουν στην Ουκρανία να επιτεθεί μέσα στην Ρωσία, αλλά αναρωτιέται πόσο νόημα θα έχει να χτυπήσει η Ουκρανία στο Κρεμλίνο. Απαντά μόνος του πως τίθενται όρια σε συνεργασία με τον στρατό, για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ανέβερε πως πλέον η Ουκρανία έχει πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς και ποσότητα αντιαεροπορικών πυραύλων.

02:49 Πως θα είστε σε 1 ή 2 χρόνια; Σε σχέση με τα όρια που έχετε θέσει στον εαυτό σας;

Η δημοσιογράφος επεξήγησε πως ο ίδιος μίλησε για το γεγονός πως πρέπει να κοιμάται νωρίς. Ο ίδιος στάθηκε στην δυσκολία της προεκλογικής εκστρατείας των ΗΠΑ και το γεγονός πως πρέπει να ταξιδεύει σε πολλές διαφορετικές ζώνες. Μετά όμως την εκλογή του ως πρόεδρος υποστήριξε πως δεν θα υπάρχει η ανάγκη για τόσο κουραστικά ταξίδια.

02:46 Σας έχει απασχολήσει τι σημαίνει η παραμονή σας στην κούρσα για την προεδρία;

Μια δημοσιογράφος του CBS ρώτησε τον πρόεδρο Μπάιντεν, τι επιφυλάσσει η ενδεχόμενη παραμονή του στην κούρσα των εκλογών για την πολιτική του κληρονομιά. Ειδικά όταν έχει υπογραμμίσει πόσο ακατάλληλος είναι ο Ντόναλντ Τραμπ. Ο πρόεδρος Μπάιντεν απάντησε πως δεν τον αφορά η κληρονομιά που θα αφήσει πίσω του, τον ενδιαφέρει η οικονομία και να καταφέρει να βοηθήσει τον μέσο Αμερικάνο, καθώς τα χρήματα δεν φτάνουν σε αυτούς.

Ανέφερε πως είναι ο πρόεδρος που είναι υπέρ των των σωματείων, αναφέροντας πως παρήγγειλε έρευνα η οποία απέδειξε πως όταν υπάρχουν δυνατά σωματεία, υπάρχει δυνατή οικονομία. Συνέχισε λέγοντας πως είχε την επιλογή να επενδύσει χρήματα στο εξωτερικό για τον πόλεμο των ημιαγωγών, όμως προτίμησε να δημιουργήσει θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ. Πως όταν η μεσαία τάξη ευημερεί, ευημερεί όλος ο κόσμος και οι πλούσιοι. Ενώ οι πλούσιοι πρέπει να πληρώσουν το μερίδιό τους σε φόρους.

Σε έξτρα ερώτηση αν η Καμάλα Χάρις είναι κατάλληλη, ο πρόεδρος Μπάιντεν είπε πως είναι απολύτως κατάλληλη για πρόεδρος και αλλιώς δεν θα την είχε επιλέξει.

02:40 Ο πρόεδρος Μπάιντεν ρωτήθηκε για το σαρδάμ που μπέρδεψε το όνομα Πούτιν με τον Ζελένσκι

Ο πρόεδρος απάντησε με χιούμορ πως ήταν ένα απόλυτα επιτυχημένο συνέδριο και πως οι υπόλοιποι ηγέτες συζητούσαν πόσο πολύτιμη είναι η συνεισφορά του στο ΝΑΤΟ.

02:38 Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δίνει τον λόγο στους δημοσιογράφους

Δημοσιογράφος ρώτησε τον πρόεδρο Μπάιντεν για τις κλήσεις να παραιτηθεί και την αυξημένη κριτική. Ανέφερε πως είναι ο καταληλλότερος μεταξύ των δύο για πρόεδρος των ΗΠΑ. Αναφέρει πως δεν είναι ασυνήθιστο να υπάρχει κριτική από βουλευτές και γερουσιαστές, ούτε είναι ασυνήθιστο οι δημοσκοπήσεις να παρουσιάζουν έναν υποψήφιο πρόεδρο να υπολείπεται, όμως στο τέλος τα κατάφερε.

Πηγαίνει πάλι στην οικονομία αναφέρονται πως η θέση των ΗΠΑ είναι αξιοζήλευτη.

02:33 Ο Τζό Μπαίντεν ξεκινά με αναφορά για το ΝΑΤΟ και τον πόλεμο στην Ουκρανία

Ο πρόεδρος Μπάιντεν ξεκινά την ομιλία του αναφέροντας την χρονική συγκυρία, καθώς συμπληρώνονται 75 χρόνια από την ίδρυση του ΝΑΤΟ. Ξεκινά λέγοντας την συγκυρία ίδρυσης του οργανισμού στις στάχτες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Συνέδεσε το παρελθόν με το παρόν, αποκαλώντας τον πρόεδρο Πούτιν ως δολοφόνο.

Επιτίθεται κατά του Ντόναλντ Τραμπ ως θαυμαστή και υποστηρικτή του Πούτιν, ενώ αναφέρει πως δεν θα κάνει πίσω στην στάση του προς την Ουκρανία. Μίλησε για το άρθρο 5 του ΝΑΤΟ το οποίο έχει ενεργοποιηθεί μόλις μια φορά στην ιστορία του Συμφώνου, όπως αναφέρει, την 11η Σεπτεμβρίου του 2001. Υπογραμμίζει την σημαντικότητα του ΝΑΤΟ για την ασφάλεια των ΗΠΑ και του κόσμου.

Συνεχίζει μιλώντας για την οικονομία, τις τιμές και τον πληθωρισμό.

02:28 Με μισή ώρα καθυστέρηση ξεκινά η συνέντευξη Τύπου του προέδρου Μπάιντεν

02:18 «Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι το σκυλάκι του Πούτιν»

Ενώ ήδη είχε ανακοινωθεί η συνέντευξη Τύπου, η καμπάνια Μπάιντεν αποφάσισε να βγάλει μια αρνητική διαφήμιση εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο ο πρόεδρος Μπάιντεν αποκαλεί «σκυλάκι αγκαλιάς του Πούτιν». Συμπληρώνει πως «εγώ δεν θα προσκυνήσω ποτέ δικτάτορες».

02:15 H αίθουσα είναι γεμάτη από δημοσιογράφους

Οι δημοσιογράφοι πολλών και διαφορετικών μέσων συνεχίζουν να συρρέουν στην αίθουσα. Ο πρόεδρος Μπάιντεν αναμένεται να αντιμετωπίσει μια ατμόσφαιρα που δεν θα είναι καθόλου φιλική, ελάχιστο χρόνο μετά την προσφώνηση του Βολοντίμιρ Ζελένσκι ως «προέδρου Πούτιν», σε ένα βίντεο που κάνει ήδη «καριέρα» στα κοινωνικά δίκτυα.

02:05 Ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων από όλο τον κόσμο

Δεν υπάρχει καμία εικόνα πόσο θα μείνει στο βήμα ο πρόεδρος Μπάιντεν, όμως αναμένεται να απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις, με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες να κάνουν λόγο πως θα διαρκέσει τουλάχιστον 30 λεπτά.

01:59 Περισσότερα από 100.000 άτομα περιμένουν να ξεκινήσει η ομιλία μόνο στο AP

Στο Associated Press έχουν ήδη συντονιστεί 101:243 θεατές και αναμένουν να ξεκινήσει η συνέντευξη τύπου του προέδρου Μπάιντεν, εν μέσω της εσωκομματικής κρίσης.

01:40 Μικρή αλλαγή της ώρας, ο πρόεδρος Μπάιντεν θα ξεκινήσει σε περίπου 15 λεπτά

Σύμφωνα με το CNN ο πρόεδρος Μπάιντεν θα ξεκινήσει την συνέντευξη Τύπου στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ.

00:55 Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται

Προλογίζοντας τον πρόεδρο Ζελένσκι, 45 περίπου λεπτά πριν ξεκινήσει η συνέντευξη με την οποία ο πρόεδρος Μπάιντεν σκόπευε να κλείσει στόματα και να αποδείξει πως είναι έτοιμος για την συνέντευξη και για την προεδρία, τον αποκάλεσε «πρόεδρο Πούτιν». «Και τώρα θα δώσω τον λόγο στον πρόεδρο της Ουκρανίας, που έχει τόσο θάρρος όση και αποφασιστικότητα. Κυρίες και κύριοι, ο πρόεδρος Πούτιν», είπε ο πρόεδρος Μπάιντεν, που επέστρεψε στο μικρόφωνο.

Μετά από λίγο διόρθωσε πως «…θα νικήσει τον πρόεδρο Πούτιν. Ο πρόεδρος Ζελένσκι! Είμαι τόσο επικεντρωμένος στο να νικηθεί ο Πούτιν». Πιθανώς να διόρθωσαν τον πρόεδρο μέσω ακουστικού. Στο CNN παρότι του ασκούν σκληρή κριτική, δεν τόλμησαν να υπογραμμίσουν το συγκεκριμένο λάθος.

Sports in

Οριστικό: Έμεινε στον Παναθηναϊκό ο Κέντρικ Ναν

Η διορία για το NBA πέρασε και αυτό σημαίνει ότι ο Κέντρικ Ναν μένει και τυπικά στον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024