Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Μπάιντεν: Άλλοι δυο Δημοκρατικοί βουλευτές τον καλούν να αποσυρθεί

Μπάιντεν: Άλλοι δυο Δημοκρατικοί βουλευτές τον καλούν να αποσυρθεί

Μέχρι στιγμής, 11 βουλευτές και ένας γερουσιαστής των Δημοκρατικών έχουν καλέσει δημοσίως τον πρόεδρο Μπάιντεν να αποσυρθεί

Οι βουλευτές των Δημοκρατικών Μπραντ Σνάιντερ και Χίλαρι Σόλτεν κάλεσαν σήμερα τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν να αποσύρει την υποψηφιότητά του στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Υπογραμμίζοντας την αγάπη και την ευγνωμοσύνη του στον πρόεδρο Μπάιντεν για όσα έχει προσφέρει στη χώρα, ο 63χρονος Μπραντ Σνάιντερ αναφέρει σε δήλωσή του πως «ήρθε η ώρα (ο Τζο Μπάιντεν) να παραδώσει ηρωικά την σκυτάλη σε μια νέα γενιά ηγετών που θα μας καθοδηγήσει στο μέλλον».

«Είναι αναγκαίο να έχουμε τον ισχυρότερο δυνατόν υποψήφιο στην κορυφή του ψηφοδελτίου»

Νωρίτερα σήμερα, η 42χρονη Χίλαρι Σόλτεν απηύθυνε την ίδια έκκληση μέσω ανάρτησής της στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter). «Δεν έχει να κάνει με το παρελθόν, αλλά με το μέλλον. Είναι ώρα να παραδώσει την σκυτάλη (στον επόμενο)», έγραψε και τόνισε πως «είναι αναγκαίο να έχουμε τον ισχυρότερο δυνατόν υποψήφιο στην κορυφή του ψηφοδελτίου».

Μέχρι στιγμής, 11 βουλευτές και ένας γερουσιαστής των Δημοκρατικών έχουν καλέσει δημοσίως τον πρόεδρο των ΗΠΑ να αποσυρθεί από την εκλογική κούρσα.

Μπάιντεν: Αυτοί θέλουν να βγει από την «κούρσα»

Πρόκειται για τους βουλευτές Λόιντ Ντόγκετ (Τέξας), Ραούλ Γκριχάλβα (Αριζόνα), Σεθ Μούλτον (Μασαχουσέτη), Μάικ Κουίγκλι (Ιλινόι), Άντζι Κρεγκ (Μινεσότα), Άνταμ Σμιθ (Ουάσινγκτον), Μίκι Σέριλ (Νιου Τζέρσεϊ), Πατ Ράιαν (Νέα Υόρκη), Ερλ Μπλουμενάουερ (Όρεγκον), Χίλαρι Σόλτεν (Μίσιγκαν), Μπραντ Σνάιντερ (Ιλινόι) και τον γερουσιαστή Πίτερ Γουέλτς (Βερμόντ).

Ώρα μηδέν για την τελική απόφαση των Δημοκρατιών όσον αφορά στην απόσυρση ή μη του Μπάιντεν – Δεν υπάρχουν άλλα χρονικά περιθώρια

Ο Αμερικανός πρόεδρος, από την πλευρά του, θεωρεί το θέμα λήξαν. Σε προ ημερών επιστολή του προς κοινοβουλευτικούς της παράταξής του, ο ίδιος ξεκαθάρισε πως είναι «αποφασισμένος» να παραμείνει στην κούρσα.

Sports in

Ο Ποντένσε υπερασπίστηκε τον συμπαίκτη του που δέχθηκε ρατσιστική επίθεση και αποβλήθηκε! (pics+vid)

Χαμός στο φιλικό της Γουλβς – Η ρατσιστική επίθεση κατά ποδοσφαιριστή των «λύκων» και ο Ντάνιελ Ποντένσε που αντέδρασε για να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024