Τα ανθρώπινα λείψανα που βρέθηκαν σε δύο βαλίτσες, στην Κρεμαστή Γέφυρα Κλίφτον του Μπρίστολ, ανήκαν σε δύο ενήλικους άνδρες και ο ύποπτος που αναζητούν οι αρχές ταξίδεψε από το Λονδίνο μέχρι εκεί με τις αποσκευές, ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία.

Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό μετά το μακάβριο εύρημα στη γέφυρα του Μπρίστολ. Γύρω στα μεσάνυχτα της Τετάρτης, οι τοπικές αρχές ενημερώθηκαν ότι ένας άνδρας συμπεριφερόταν ύποπτα κοντά στη γέφυρα, όμως όταν έφτασαν εκεί τα περιπολικά, είχε φύγει αφήνοντας πίσω του δύο βαλίτσες.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου ανέφερε ότι έχει αναλάβει την υπόθεση και ερευνά μια «σκηνή εγκλήματος» στο δυτικό Λονδίνο. Πιστεύεται ότι ο ύποπτος ταξίδεψε από τη βρετανική πρωτεύουσα μέχρι το Μπρίστολ την Τετάρτη και στη συνέχεια πήρε ταξί για να πάει στη γέφυρα, μεταφέροντας τις βαλίτσες.

«Τι έχουν μέσα; Πτώματα;»

Η Βικς Χέιγουορντ Μέλεν, που ασκεί καθήκοντα επιθεωρήτριας της αστυνομίας στο Μπρίστολ, επιβεβαίωσε ότι η ιατροδικαστική εξέταση στα λείψανα συνεχίζεται, όμως πιστεύεται ότι τα θύματα ήταν δύο άνδρες. «Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι δεν έχουν ταυτοποιηθεί επισήμως και προτεραιότητά μας είναι να εντοπίσουμε και να μιλήσουμε σε συγγενείς τους», τόνισε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, ένας Αμερικανός τουρίστας και η σύζυγός του περίμεναν για ταξί κοντά στη γέφυρα του Μπρίστολ και είδαν δύο άνδρες να προσπαθούν να κουβαλήσουν βαλίτσες που έδειχναν βαριές.

Το ζευγάρι είπε ότι μια περαστική γυναίκα σταμάτησε για να τους βοηθήσει και, διαπιστώνοντας πόσο βαριές ήταν, τους ρώτησε: «Τι έχουν μέσα; Πτώματα;»!