Γνωστός θαμώνας της Μυκόνου είναι ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος σχεδόν κάθε καλοκαίρι περνάει κάποιες μέρες ξεκούρασης στο όμορφο νησί.

Το Mykonos Live Tv εντόπισε τον γνωστό σχεδιαστή να νυχτοπερπατάει στα σοκάκια και τον ρώτησε για την εκκεντρική του εμφάνιση που κέντρισε τα βλέμματα.

Λάκης Γαβαλάς και Jared Leto συναντήθηκαν στα Ματογιάννια

Ο κριτής του My Style Rocks χαμογελαστός και ευδιάθετος δεν αρνήθηκε να απαντήσει ενώ αποκάλυψε ότι στο νησί των Ανέμων συναντήθηκε και φωτογραφήθηκε με τον Αμερικανό ηθοποιό και μουσικό Jared Leto, ο οποίος -όπως είπε- συνεχίζει τις διακοπές του σε άλλο ελληνικό νησί.

Ο μακρυμάλλης Jared Leto είναι γνωστός για το εξαντρίκ στυλ του το οποίο γίνεται αντικείμενο συζήτησης. Μία από τις τελευταίες του εμφανίσεις που σχολιάστηκε ήταν αυτή στην εκδήλωση της Vogue στο Παρίσι όπου ο 52χρονος χολλυγουντιανός σταρ επέλεξε διάφανο γιλέκο μέχρι το γόνατο, μαύρο εσώρουχο, μαύρη καμπαρντίνα, χοντρές μαύρες μπότες και κόκκινα γάντια που κάλυπταν μόνο τα δάχτυλά του.

Ο γνωστός Έλληνας σχεδιαστής απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο και φροντίζει να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά του με τους διαδικτυακούς του φίλους και να ανταλλάσουν απόψεις και μηνύματα.

Και φυσικά εκτός από τα μπάνια στη θάλασσα διασκεδάζει σε κοσμικά events αλλά και πάρτι που διοργανώνονται από celebrities φίλους του.