Σάββατο 13 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η Σάρον Στόουν αναβιώνει την εμβληματική της σκηνή από το «Βασικό Ένστικτο» με φλογερά lingerie

Η Σάρον Στόουν αναβιώνει την εμβληματική της σκηνή από το «Βασικό Ένστικτο» με φλογερά lingerie

Στο παρελθόν η Σάρον Στόουν είχε υποστηρίξει ότι αισθάνθηκε ότι τη χειραγώγησαν για να εκτελέσει τη συγκεκριμένη σκηνή με το θρυλικό σταυροπόδι.

Η Σάρον Στόουν αναβιώνει την ανεπανάληπτη σκηνή του «Βασικού Ενστίκτου» σε μια εντυπωσιακή φωτογράφιση με εσώρουχα.

Η 66χρονη ηθοποιός δημοσίευσε μια συγκλονιστική φωτογραφία στο Instagram, φορώντας κόκκινα δαντελωτά εσώρουχα, θυμίζοντας τον ρόλο της ως η σκανδαλώδης Κάθριν Τραμέλ από την ταινία του 1992.

H Στόουν περιέγραψε λεπτομερώς τον θυμό της προς τον σκηνοθέτη Πολ Βερχόβεν, διηγούμενη πώς τον χαστούκισε και έφυγε από μια προεπισκόπηση όταν συνειδητοποίησε ότι η σκηνή συμπεριλήφθηκε παρά τις προηγούμενες διαβεβαιώσεις του

Στο «Βασικό ένστικτο», ο χαρακτήρας της Στόουν, η Κάθριν, απέσπασε την προσοχή της αστυνομίας κατά τη διάρκεια μιας ανάκρισης, ανοίγοντας και ξανανοίγοντας τα πόδια της, αποκαλύπτοντας ότι δεν φορούσε εσώρουχα. Αυτή η επίμαχη σκηνή αποτέλεσε μια από τις πιο χαρακτηριστικές στην ιστορία του κινηματογράφου.

«The Beauty of Living Twice»

Η Στόουν τίμησε αυτή τη σκηνή, υπογραμμίζοντας την αιώνια ομορφιά και την αυτοπεποίθησή της. Ωστόσο, στο παρελθόν έχει μοιραστεί ότι αισθάνθηκε ότι τη χειραγώγησαν για να εκτελέσει τη συγκεκριμένη σκηνή.

Στα απομνημονεύματά της, «The Beauty of Living Twice», η Στόουν περιέγραψε λεπτομερώς τον θυμό της προς τον σκηνοθέτη Πολ Βερχόβεν, διηγούμενη πώς τον χαστούκισε και έφυγε από μια προεπισκόπηση όταν συνειδητοποίησε ότι η σκηνή συμπεριλήφθηκε παρά τις προηγούμενες διαβεβαιώσεις του.

Ο Βερχόβεν αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της Στόουν, υποστηρίζοντας ότι γνώριζε τις λεπτομέρειες της σκηνής.

«Κάθε ηθοποιός ξέρει τι πρόκειται να δει αν της ζητήσεις να βγάλει το εσώρουχό της και να στοχεύσει προς τα εκεί με την κάμερα», σημείωσε.

Η Στόουν μίλησε επίσης για τα οικονομικά και ιατρικά προβλήματα που αντιμετωπίζει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο The Hollywood Reporter.

Αποκάλυψε ότι τα 18 εκατομμύρια δολάρια που είχε συγκεντρώσει κατά τη διάρκεια της καριέρας της εξαντλήθηκαν κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής της από ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο την άφησε με σημαντική εγκεφαλική βλάβη και ανίκανη να εργαστεί. Η Στόουν απέδωσε τις οικονομικές της απώλειες στην κακή διαχείριση από τους γύρω της κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.

*Mε πληροφορίες από: Marca

Sports in

LIVE: ΠΑΟΚ – Φίτεσε

Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της φιλικής αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Φίτεσε. Τηλεοπτικά από Novasports Start.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 13 Ιουλίου 2024