Σάββατο 13 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Γερουλάνος: Αντίπαλός μου είναι η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας, όχι οι συνυποψήφιοί μου

Γερουλάνος: Αντίπαλός μου είναι η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας, όχι οι συνυποψήφιοί μου

Ο Παύλος Γερουλάνος απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τη ΝΔ, εφόσον εκλεγεί ο ίδιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

«Ο αντίπαλός μας δεν είναι ένας από τους συνυποψηφίους μας. Είναι η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας, που αυτή τη στιγμή ο κόσμος τής έχει γυρίσει την πλάτη», τόνισε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος.

Όπως εξήγησε, μιλώντας στο Action24, «για να μπορέσει να έρθει σε εμάς αυτός ο κόσμος, δεν έχει να κάνει με το ποια είναι η ταυτότητά μας σε σχέση με το παρελθόν, αλλά με το τι πιστεύουμε για τη χώρα για το μέλλον. Άρα, αυτό το οποίο εμείς σήμερα έχουμε να κάνουμε, είναι να πούμε τι πρεσβεύουμε. Από την ώρα που θα το πούμε, ο κόσμος θα κρίνει αν μπορούμε να κερδίσουμε τη μάχη στις εθνικές εκλογές».

Ο Παύλος Γερουλάνος, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με μετεκλογικές συνεργασίες με τη Νέα Δημοκρατία, σε περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, απέκλεισε το ενδεχόμενο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η δική μου η αγωνία, δεν είναι και δεν πρέπει να είναι πώς θα ξανακυβερνήσει η Νέα Δημοκρατία. Η δική μου η αγωνία είναι πώς το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ θα εμπνεύσει την ελληνική κοινωνία, για να γίνει κυβέρνηση. Αυτό, είναι η μόνη μου προτεραιότητα αυτή τη στιγμή».

Για Κασσελάκη: «Άλλο πάω στον κόσμο κι άλλο να λες όποιος θέλει ας έρθει»

Κληθείς να σχολιάσει την κίνηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, να δεχτεί κόσμο στο γραφείο του, ο βουλευτής Α’ Αθήνας παρέθεσε το δικό του σκεπτικό για την «αδιαμεσολάβητη επικοινωνία» με τον κόσμο.

«Όταν ήθελα αδιαμεσολάβητη επικοινωνία, πήγα εγώ στον κόσμο. Είναι άλλο να καλείς τον κόσμο στο γραφείο σου και είναι άλλο να περπατάς στους δρόμους. Το να μπαίνεις σε μια μικρομεσαία επιχείρηση, να μιλάς με τον κόσμο, να καταλαβαίνεις ποιες είναι οι ανάγκες του, τι είναι αυτό το οποίο τους απασχολεί, είναι πολύ διαφορετικό από το να λες ‘εγώ κάθομαι στην πολυθρόνα του γραφείου μου, και όποιος θέλει ας έρθει να κάτσει δίπλα’. Η διαφορά είναι θηριώδης».

Και σημείωσε χαρακτηριστικά: «Το ένα χτίζει εμπιστοσύνη, το άλλο απλώς λέει: ‘Εγώ είμαι το αφεντικό και όποιος θέλει ας έρθει να προσκυνήσει’. Εμένα δεν μου αρέσει το δεύτερο. Μου αρέσει το πρώτο και για αυτό, αυτό το οποίο το κάνω πάντα, είναι να πηγαίνω εκεί έξω, εκεί που μπορώ να μιλήσω με τον κόσμο στην καθημερινότητά του».

Sports in

LIVE: ΠΑΟΚ – Φίτεσε

Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της φιλικής αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Φίτεσε. Τηλεοπτικά από Novasports Start.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 13 Ιουλίου 2024