Ο Ολυμπιακός είναι ιδιαίτερα ενεργητικός στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού και έχει ήδη ολοκληρώσει τρεις μεταγραφές από το «πάνω ράφι», συν το «χρυσό» deal για τον Σάσα Βεζένκοφ.

Οι άνθρωποι της ΚΑΕ εργάζονται πυρετωδώς για να κλείσουν τις ανοιχτές υποθέσεις που έχουν, ενώ συνεχίζουν να παρακολουθούν στενά την αγορά. Τις προηγούμενες μέρες κυκλοφόρησε ένα σενάριο επιστροφής του Τζορτζ Πάπας, προκειμένου να τονωθεί κι άλλο το ελληνικό στοιχείο, μιας και ο ομογενής γκαρντ έχει ελληνικό διαβατήριο.

Πού θα παίζει τη νέα σεζόν

Ωστόσο, φαίνεται πως η επιστροφή του Πάπας στο ΣΕΦ δεν θα γίνει, διότι έχει μια πρόταση στα χέρια του από το Περιστέρι και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίζει εκεί την καριέρα του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 26χρονος γκαρντ στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν στον Προμηθέα Πάτρας μέτρησε κατά μέσο όρο 6,8 πόντους και 1,2 ριμπάουντ ανά ματς στην Basket League, ενώ το ποσοστό του στα τρίποντα άγγιξε το 37,7%. Ο Πάπας ήρθε στην Ελλάδα πριν δύο καλοκαίρια, αφού τον επέλεξε ο Γιώργος Μπαρτζώκας για να συμπληρώσει το ρόστερ του Ολυμπιακού.