Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!, ο πρώην Survivor Αλέξης Παππάς γύρισε πίσω στον χρόνο και μίλησε για τον ερχομό του στην Ελλάδα με την οικογένειά του και όσα έζησε εδώ στην παιδική του ηλικία.

Σε ερώτηση για το πέρασμά του στην Ελλάδα από τα βουνά, ο Αλέξης Παππάς εξομολογήθηκε πως το είδε ως μια διαδικασία.

«Δεν το είδα εκείνη την περίοδο ως κάτι σκληρό, αλλά ως μια διαδικασία. Δεν ήξερα για ποιο λόγο γίνεται. Απλά ακολουθούσα τους γονείς μου, νιώθοντας ασφάλεια μαζί τους. Αργότερα, όταν συνειδητοποίησα τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν, εκείνες οι αναμνήσεις λειτουργούσαν σαν εργαλεία, σαν εφόδια για τη ζωή μου. Είπα ότι αφού οι γονείς μου πέρασαν όσα πέρασαν κατά τη διάρκεια της παιδικής μου ηλικίας και με μεγάλωσαν με τον πιο σωστό τρόπο, τότε μπορώ κι εγώ να ορθοποδήσω και να κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν ένιωσα ότι βρίσκομαι στο περιθώριο»

Όσο για το αν έκρυβε την καταγωγή του από τη Βόρεια Ήπειρο, ο Αλέξης Παππάς σημείωσε πως «όχι, η καταγωγή μου είναι ελληνική».

«Η ιστορία της Βορείου Ηπείρου έχει ρίζα την Ελλάδα και η γλώσσα και τα ήθη και τα έθιμα ήταν όλα ελληνικά. Οπότε δεν θα μπορούσε κάποιος να με κάνει να νιώσω ότι είμαι ξένος, γιατί ήμουν και Έλληνας. Δεν ήμουν ποτέ θύμα μπούλινγκ, ούτε ένιωθα ότι βρίσκομαι στο περιθώριο. Τα παιδικά μου χρόνια ήταν πολύ ευχάριστα.

Βέβαια οι γονείς μου δούλευαν σκληρά για να μπορούν να μας μεγαλώσουν εμένα και τον αδελφό μου. Είναι 4,5 χρόνια μεγαλύτερος μου και ζει στο Λονδίνο. Αν και έλειπαν αρκετά από το σπίτι μας, ποτέ δεν μας έλειψε η στοργική φροντίδα τους. Τους παραδέχομαι τους γονείς μου. Τους έχω πρότυπο. Παρά τις δυσκολίες κατάφεραν να μας διαπαιδαγωγήσουν πολύ σωστά» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Χώρισε ο Αλέξης Παππάς

Είναι εδώ και λίγες ημέρες που έγινε γνωστό ότι ο Αλέξης Παππάς χώρισε με τη σύντροφό του Ελένη Αϊβαλή μετά από 1,5 χρόνο σχέσης. Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε πρόσφατα για τον χωρισμό από τη σύντροφό του και για τις τρέλες που έχει κάνει για χάρη του έρωτα.

«Όχι, δεν είμαι (μαζί της). Δεν θέλω να σχολιάσω όμως κάτι παραπάνω. Ας το αφήσουμε εδώ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Παππάς.

«Νομίζω ότι όποιος δεν έχει κάνει τρελά πράγματα, δεν έχει βιώσει το συναίσθημα του έρωτα», επισήμανε ο Αλέξης Παππάς.

Σε έρωτηση για το αν έχει ερωτευτεί πολλές φορές στη ζωή του, ο Αλέξης Παππάς ανέφερε πως αυτές δεν ήταν πολλές.

«Όχι πάρα πολλές. Ο έρωτας και η αγάπη είναι έννοιες που ο καθένας τις εξηγεί με τον τρόπο του. Για μένα, η αγάπη έχει να κάνει με το πόσο σέβεσαι και πόσο ευγενικός είσαι με τον άλλο.

Από εκεί και πέρα, πρέπει να υπάρχουν πολλά στοιχεία που κάνουν κάποιον να αισθάνεται αυτή τη μαγική συχνότητα μέσα του, η οποία τον κάνει να αναρωτιέται τι του συμβαίνει. Αυτό το ‘δεν ξέρω τι είναι αυτό’ ίσως είναι η καλύτερη εξήγηση για το τι είναι η αγάπη. Και το ‘νιώθω ότι πετάω στα σύννεφα’ ίσως είναι η κατάλληλη ερμηνεία για το τι είναι έρωτας» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.