Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Το αναπάντεχο αστρονομικό ποσό στη Μέγκαν Μαρκλ από το Suits

Το αναπάντεχο αστρονομικό ποσό στη Μέγκαν Μαρκλ από το Suits

Η Μέγκαν Μαρκλ θα δει τον λογαριασμό της να γεμίζει από την πώληση των δικαιωμάτων του Suits σε περισσότερες από 240 περιοχές.

Η Μέγκαν Μαρκλ εισέπραξε ένα τεράστιο εξαφήφιο ποσό από την πώληση του τηλεοπτικού δράματος Suits σε ραδιοτηλεοπτικούς φορείς σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του BBC.

Η δημοφιλής σειρά Suits ολοκληρώθηκε το 2019, αλλά πρόσφατα γνώρισε μια τεράστια αναζωπύρωση στο Netflix. Και τώρα έχει πουληθεί σε περισσότερες από 240 περιοχές σε κάθε ήπειρο, αποφέροντας μεγάλα κέρδη στους συντελεστές, σύμφωνα με τη MailOnline.

Ο κολοσός των media NBCUniversal, που διαχειρίζεται τις πωλήσεις της σειράς, είναι αυστηρός σε ό,τι αφορά τα δικαιώματα που κερδίζουν οι ηθοποιοί από τις συμφωνίες.

Εκτιμάται ότι η Μέγκαν Μαρκλ μπορεί να κέρδισε σχεδόν 200.000 δολάρια μόνο από το Netflix.

Αυτό προστίθεται σε ό,τι πληρώθηκε αρχικά ανά επεισόδιο για να υποδυθεί τη Rachel Zane από το 2011 έως το 2017, όταν παραιτήθηκε για να αρραβωνιαστεί με τον πρίγκιπα Χάρι.

Αντί όμως το Suits να ξεθωριάσει, η σειρά έσπασε ρεκόρ πέρυσι όταν μπήκε στο Netflix και την αμερικανική πλατφόρμα Peacock. Έγινε η εκπομπή με τη μεγαλύτερη ροή του 2023 και βρέθηκε στην κορυφή των charts για 12 συνεχόμενες εβδομάδες.

Η αιφνιδιαστική επιτυχία του Suits με τη Μέγκαν Μαρκλ οδήγησε το BBC να πλειοδοτήσει και να αγοράσει τα δικαιώματα για το Ηνωμένο Βασίλειο και το iPlayer.

Δεν αποκάλυψε πόσα ξόδεψε για τη συμφωνία ούτε αν η Μέγκαν Μαρκλ επωφελήθηκε οικονομικά.

«Άγρια» η επιτυχία για τη Μέγκαν Μαρκλ

Όταν η δούκισσα του Σάσεξ ρωτήθηκε πέρυσι για την αναβίωση της σειράς, η Μέγκαν Μαρκλ περιέγραψε ως «άγρια» την επιτυχία, προσθέτοντας πως δεν είχε ιδέα τι κρυβόταν πίσω από αυτό.

Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο NBC, οι βασικοί συντελεστές πληρώνονται δικαιώματα από τις παγκόσμιες πωλήσεις, κερδίζοντας ένα ποσοστό της τιμής της συμφωνίας.

Το Deadline υπολόγισε πως το Netflix πλήρωσε 37,5 εκατομμύρια δολάρια για την άδεια χρήσης του Suits, με έξι κορυφαίους ηθοποιούς να μοιράζονται το 3,6% της αμοιβής αυτής.

Αυτό θα σήμαινε ότι η Μέγκαν Μαρκλ κέρδισε σχεδόν 200.000 δολάρια από τα 108 επεισόδια στα οποία πρωταγωνίστησε μόνο από αυτή τη συμφωνία.

Οι περισσότεροι συμφωνούν ότι η αναβίωση της σειράς -που έχει πλέον εμπνεύσει μια spin-off σειρά- συνδέεται με τη «γοητεία» του κοινού με τη δούκισσα του Σάσεξ.

«Η άνοδος της Μέγκαν Μαρκλ στην παγκόσμια φήμη έχει αναμφισβήτητα ανεβάσει το προφίλ της σειράς» επισήμανε ο ειδικός σε θέματα ψυχαγωγίας Mark Boardman.

«Οι κριτές της Μέγκαν Μαρκλ θα ήταν επίσης ιδιαίτερα περίεργοι να δουν τις ερμηνείες της και ενδιαφέρονται να κατανοήσουν καλύτερα την προσωπικότητά της».

Sports in

Στην Ολλανδία ο Ελ Κααμπί – Μπαίνει από αύριο στις προπονήσεις

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έφτασε στην Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία. Και ο Ολυμπιακός συνεχίζει…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024