Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Οι βόλτες της Τζένιφερ Λόπεζ με την κόρη του Μπεν Άφλεκ

Οι βόλτες της Τζένιφερ Λόπεζ με την κόρη του Μπεν Άφλεκ

Η Τζένιφερ Λόπεζ πέρασε ποιοτικό χρόνο με την κόρη του Μπεν Άφλεκ εν μέσω των φημών για επικείμενο διαζύγιό τους.

Και ενώ οι φήμες οργιάζουν για διαζύγιο ανάμεσα στην Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ, η διάσημη τραγουδίστρια απαθανατίστηκε να περνά ποιοτικό χρόνο με τη θετή της κόρη Violet.

Η Τζένιφερ Λόπεζ εθεάθη να κάνει παρέα με τη μεγαλύτερη κόρη του Μπεν Άφλεκ κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Hamptons.

Το δίδυμο απαθανατίστηκε στο East Hamptons Antiques & Design Show το Σάββατο, το οποίο πραγματοποιήθηκε έξω από το Historic Mulford Farm Museum.

Η Τζένιφερ Λόπεζ και η Violet συνοδεύονταν από μια φίλη της 18χρονης κόρης του Μπεν Άφλεκ που περπατούσε μαζί τους καθώς περιηγούνταν στις προσφορές.

Η Violet, που πρόσφατα ζήτησε να επανέλθουν οι μάσκες αφού προσβλήθηκε από μια ασθένεια μετά τον ιό, φορούσε μάσκα το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, αλλά την έβγαλε κάποια στιγμή ενώ περπατούσε με τη φίλη της και την Τζένιφερ Λόπεζ.

Η διάσημη τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα βίντεο με τις τρεις τους να απολαμβάνουν τον ήλιο κατά τη διάρκεια μιας βόλτας με το αυτοκίνητο νωρίτερα μέσα στην ημέρα.

Η βόλτα για την Τζένιφερ Λόπεζ και την κόρη του Μπεν Άφλεκ έρχονται εν μέσω έντονων φημών πως το ζευγάρι οδεύει στο διαζύγιο.

Ο Μπεν Άφλεκ βιάζεται να πουλήσουν την έπαυλή τους

Το λαμπερό ζευγάρι του Χόλιγουντ βιάζεται να πουλήσει την έπαυλή του στο Μπέβερλι Χιλς, στην Καλιφόρνια, καθώς συνεχίζουν να ζουν χωριστά.

Ο διάσημος ηθοποιός μένει σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι στο Brentwood της Καλιφόρνιας για να είναι πιο κοντά στα τρία παιδιά του που έχει αποκτήσει με την Τζένιφερ Γκάρνερ.

«Βιάζονται να το πουλήσουν. Ο Μπεν Άφλεκ ιδιαίτερα θέλει να τελειώνει με το σπίτι. Ποτέ δεν ήταν χαρούμενος εκεί» σημείωσε στο Us Weekly ένας γνώστης.

Υπενθυμίζεται πως η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας τον Ιούλιο του 2022, σχεδόν είκοσι χρόνια μετά τον πρώτο τους αρραβώνα.

Sports in

Πέθανε 20χρονος τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα

«Έφυγε» τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/7) από τη ζωή σε ηλικία 20 ετών ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα Γουαγιακίλ, Τζάστιν Κορνέχο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024