Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η σπάνια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον στον τελικό του Γουίμπλεντον - Στο πλευρό της η πριγκίπισσα Σάρλοτ

Η σπάνια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον στον τελικό του Γουίμπλεντον – Στο πλευρό της η πριγκίπισσα Σάρλοτ

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία είναι προστάτιδα του All England Lawn Tennis and Croquet Club, εμφανίστηκε στο γήπεδο εν μέσω της θεραπείας της για τον καρκίνο.

Η Κέιτ Μίντλετον έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση εν μέσω της θεραπείας της για τον καρκίνο, για να παραστεί σε μια από τις αγαπημένες της καλοκαιρινές εκδηλώσεις: Το Γουίμπλεντον.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, 42 ετών, έφτασε στον τελικό του απλού ανδρών στις 14 Ιουλίου με δύο καλεσμένους-έκπληξη: την κόρη της, πριγκίπισσα Σάρλοτ, 9 ετών, και την αδελφή της, Πίπα Μίντλετον, 40 ετών.

«Μετά από όσα έχει περάσει»

Η έξοδος σηματοδοτεί μόλις τη δεύτερη φορά φέτος που η Κέιτ κάνει δημόσια εμφάνιση, καθώς συνεχίζει να επικεντρώνεται στην ανάρρωσή της. Ως προστάτιδα του All England Lawn Tennis and Croquet Club, ρόλο που της ανέθεσε η βασίλισσα Ελισάβετ το 2016, η Κέιτ θα παρουσιάσει επίσης το τρόπαιο στον νικητή μετά τον αγώνα.

Καθώς εισήλθε στο Royal Box που βρίσκεται πάνω από το Centre Court, η Κέιτ δέχτηκε δυνατό χειροκρότημα και επευφημίες από το πλήθος. Χαμογέλασε και χαιρέτησε, εμφανώς συγκινημένη, καθώς έπαιρνε τη θέση της δίπλα στη Σάρλοτ και την Πίπα.

Κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του αγώνα από το BBC, ο σπουδαίος τενίστας Τζον ΜακΈνρο δήλωσε ότι ήταν φοβερό να βλέπει την πριγκίπισσα της Ουαλίας στον τελικό «μετά από όσα έχει περάσει».

Πριν παρακολουθήσουν τον Ισπανό αστέρα Κάρλος Αλκαράζ να αντιμετωπίζει τον έμπειρο βετεράνο Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Γκραν Σλαμ, το δίδυμο μητέρα-κόρη συναντήθηκε με πρώην πρωταθλήτριες στο κλαμπ, μεταξύ των οποίων και η Έμμα Ραντουκάνο, η οποία πρόσφερε στην Κέιτ λουλούδια. Συναντήθηκαν επίσης με τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα «Work at Wimbledon», το οποίο παρέχει σε νέους ανθρώπους ευκαιρίες να εργαστούν στο πρωτάθλημα.

Το παλάτι του Κένσινγκτον επιβεβαίωσε την παρουσία της Κέιτ στις 13 Ιουλίου. Αν και υπήρχαν εικασίες ότι θα παρακολουθούσε τον τελικό του απλού γυναικών εκείνη την ημέρα, δεν ήταν παρούσα.

Η πριγκίπισσα Κέιτ παρευρέθηκε χωρίς τον σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο οποίος επρόκειτο να παρευρεθεί σε δικό του αθλητικό γεγονός. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, ως πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, ταξίδεψε στη Γερμανία στις 14 Ιουλίου για να παρακολουθήσει την ομάδα ποδοσφαίρου της Αγγλίας να αντιμετωπίζει την Ισπανία στον αγώνα πρωταθλήματος Euro 2024.

Η παράδοση

Αν και η πριγκίπισσα Κέιτ συνήθως παρακολουθεί πολλές ημέρες του Γουίμπλεντον κάθε χρόνο, έχει μείνει σε μεγάλο βαθμό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο. Η εκδρομή αυτή έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες αφότου συμμετείχε με τη βασιλική οικογένεια στο Trooping the Colour, τον ετήσιο εορτασμό των γενεθλίων του βασιλιά Καρόλου, στην πρώτη δημόσια εκδήλωσή της με τους βασιλείς μετά την αποκάλυψη της διάγνωσής της.

Οι διοργανωτές του Γουίμπλεντον είχαν δηλώσει προηγουμένως ότι ήλπιζαν ότι η Κέιτ θα μπορούσε να παρευρεθεί και να συνεχίσει την παράδοση της απονομής των βραβείων φέτος. Η πρόεδρος του συλλόγου Ντέμπι Τζέβανς δήλωσε στην Telegraph Sport ότι θα δώσουν στην πριγκίπισσα Κέιτ «όσο το δυνατόν περισσότερη ευελιξία», σημειώνοντας ότι η «υγεία και η ανάρρωση της βασίλισσας είναι η προτεραιότητα».

Η πριγκίπισσα Κέιτ ήταν παρούσα για την απονομή των τροπαίων στους τελικούς των ανδρών και των γυναικών το 2023. Και είχε την υποστήριξη της οικογένειάς της για το φινάλε του αθλητικού γεγονότος: Ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ (στο ντεμπούτο της στο Γουίμπλεντον!) παρακολούθησαν από το Royal Box μαζί με τον μπαμπά πρίγκιπα Γουίλιαμ την ώρα που η Κέιτ παρέδιδε το κορυφαίο βραβείο στον Ισπανό Κάρλος Αλκαράζ αφού νίκησε τον Σέρβο Νόβακ Τζόκοβιτς.

*Με πληροφορίες από: People

Sports in

Στην Ολλανδία ο Ελ Κααμπί – Μπαίνει από αύριο στις προπονήσεις

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έφτασε στην Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία. Και ο Ολυμπιακός συνεχίζει…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024