Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Συναυλία - Πυξ Λαξ: Αποθέωση για τον 11χρονο Δημήτρη που έπαιξε ντραμς - Ποιος είναι ο ταλαντούχος ντράμερ

Συναυλία – Πυξ Λαξ: Αποθέωση για τον 11χρονο Δημήτρη που έπαιξε ντραμς – Ποιος είναι ο ταλαντούχος ντράμερ

Ο Δημήτρης Δόσχορης απέδωσε άρτια on stage το κομμάτι «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα» και τρέλανε τον Φίλιππο Πλιάτσικα - Τι λέει ο ίδιος για αυτή τη μοναδική εμπειρία

Ο Δημήτρης Δόσχορης είναι ένα ανερχόμενο αστέρι των ντραμς… Κι αυτό γιατί είναι μόλις 11 ετών και έγινε το επίκεντρο της προσοχής σε συναυλία των Πυξ Λαξ στα Χανιά το Σάββατο (13/07), καθώς συνόδευσε τους καλλιτέχνες του θρυλικού συγκροτήματος να ερμηνεύσουν το κομμάτι «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα».

Η συμβολή του μικρού Δημήτρη ήταν τεράστια, καθώς έπαιξε ντραμς σαν έμπειρος μουσικός, ένα όργανο απαραίτητο για τη ερμηνεία αυτού του κομματιού. Το αγόρι εντυπωσίασε με τις ικανότητές του και απέσπασε το θερμότερο χειροκρότημα του κοινού και κυρίως τα εύσημα από τον Φίλιππο Πλιάτσικα.


Ο μικρός μεν, αλλά ταλαντούχος εκκολαπτόμενος ντράμερ κέρδισε τις εντυπώσεις στη συναυλία Πυξ Λαξ καθώς ο Φίλιππος Πλιάτσικας τον κάλεσε στο stage να παίξουν μαζί ένα από τα εμβληματικότερα τραγούδια του συγκροτήματος. Ο Δημήτρης απέδωσε άρτια το κομμάτι κερδίζοντας τα ενθουσιώδη σχόλια του τραγουδιστή και το παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού.

Ποιος είναι ο 11χρονος ταλαντούχος ντράμερ

Ο Δημήτρης έχει καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη και μετεγκαταστάθηκε στα Χανιά το 2018 μαζί με την οικογένειά του, μετά από μετάθεση του πατέρα του. Φοιτά, στο 18ο Δημοτικό Σχολείο στον Κουμπέ και τα τελευταία 3 χρόνια επέλεξε να ασχοληθεί με τη μουσική, για να καταλήξει να παίζει ντραμς στο θέατρο Ανατολικής Τάφρου με το είδωλό του.

Πώς προέκυψε η συνάντηση επί σκηνής με τους Πυξ Λαξ

Φανερά ενθουσιασμένος και συγκινημένος για τον γιο του ο κύριος Σπύρος, ο πατέρας του μικρού Δημήτρη, εξιστόρησε πως ξεκίνησαν όλα προκειμένου να φτάσουμε στη συνάντηση με το θρυλικό συγκρότημα στη συναυλία τους στα Χανιά.

«Ο Δημήτρης ασχολείται με τα ντραμς εδώ και 3 χρόνια με δάσκαλο τον Θοδωρή Σπανό και πολύ σύντομα φάνηκε το ταλέντο του στο εν λόγω όργανο. Πριν από τρεις μήνες η σχολή του, πραγματοποίησε μια συναυλία με τον Δημήτρη να παίζει το τραγούδι «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα». Ο δάσκαλος αποφάσισε να στείλουμε το βίντεο με τον Δημήτρη στον Φίλιππο Πλιάτσικα, ο οποίος ενθουσιάστηκε και ζήτησε να συμμετέχει ο Δημήτρης στην επόμενη συναυλία τους στα Χανιά» είπε ο κ. Σπύρος μιλώντας στο zarpanews.gr.

Έτσι και έγινε, η πολυπόθητη ημερομηνία έφτασε και ο Δημήτρης έφτασε στο θέατρο της Ανατολικής Τάφρου από νωρίς το απόγευμα προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες πρόβες και το soundcheck για να βγει το βράδυ επί σκηνής. Το άγχος του ήταν έντονο, όπως λέει και ο ίδιος, όμως αφού συναντήθηκε και συνομίλησε με τον Φίλιππο Πλιάτσικα, όλα έφυγαν και πλέον το αίσθημα του άγχους, αντικαταστάθηκε από ενθουσιασμό.

«Ήμουν αγχωμένος, αλλά και πολύ ενθουσιασμένος» – Τι λέει ο 11χρονος Δημήτρης που τρέλανε τον Φίλιππο Πλιάτσικα

«Είχα αρκετό άγχος, δεν ήταν εύκολο για εμένα καθώς έπαιζα πρώτη φορά μπροστά σε τόσο κόσμο. Παράλληλα όμως είχα και μεγάλο ενθουσιασμό που συνέβη. Είναι κάτι που μπορεί να γίνει μια φορά και να μην το ξαναζήσεις», τονίζει στο zarpanews.gr, ο 11χρονος. Μάλιστα, δεν έκρυψε και τη μεγάλη χαρά του, όταν συναντήθηκε με τον ίδιο τον καλλιτέχνη εκτός σκηνής, ο οποίος του έδωσε και αρκετές συμβουλές.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, θα μπορούσε αυτή η συνάντηση να μην έχει πραγματοποιηθεί ποτέ, αφού η πρώτη επιλογή του Δημήτρη μουσικά δεν ήταν τα ντραμς, αλλά το πιάνο το οποίο όμως, όπως λέει, δεν τον γέμιζε και δεν του κίνησε το ενδιαφέρον. Επέλεξε λοιπόν να «πηδήξει» στον κόσμο των κρουστών, κάτι που τον έκανε να ενθουσιαστεί και έτσι ανοίχτηκε ένας νέος κόσμος μπροστά του.

Ο ίδιος, ασχολείται με τη μουσική σαν χόμπι και γεμίζει ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο του, όμως όπως λέει, θα ήθελε να ασχοληθεί και επαγγελματικά με αυτό στο μέλλον αν του δινόταν η ευκαιρία. Μάλιστα, η μουσική, όπως φαίνεται δεν μπήκε τυχαία στη ζωή του αφού και ο πατέρας του, υπήρξε και ο ίδιος μουσικός και τρομπετίστας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο 11χρονος θα θυμάται αυτή την εμπειρία για όλη του τη ζωή.

Δείτε βίντεο:

Sports in

Οριστικό: Έμεινε στον Παναθηναϊκό ο Κέντρικ Ναν

Η διορία για το NBA πέρασε και αυτό σημαίνει ότι ο Κέντρικ Ναν μένει και τυπικά στον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024