Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονιστική εξομολόγηση από τη Ζέτα Δούκα - «Το αντιμετώπιζα εχθρικά»

Συγκλονιστική εξομολόγηση από τη Ζέτα Δούκα – «Το αντιμετώπιζα εχθρικά»

Με μια μακροσκελή της ανάρτηση, η Ζέτα Δούκα μοιράστηκε με τους followers της το «ταξίδι» όλων αυτών των ετών για να αποδεχτεί το σώμα της και να το αγαπήσει όσο αξίζει.

Η Ζέτα Δούκα προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τον αγώνα που έδωσε για να αποδεχτεί το σώμα της.

Με μια μακροσκελή της ανάρτηση, η Ζέτα Δούκα μοιράστηκε με τους followers της το «ταξίδι» όλων αυτών των ετών για να αποδεχτεί το σώμα της και να το αγαπήσει όσο αξίζει.

«Αυτό είναι το σώμα μου. Ένα σώμα που έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου μέχρι να το αποδεχτώ, να το προσέξω και να το αγαπήσω όσο του αξίζει.

Για πολλά χρόνια, ειδικά στην εφηβεία μου και λίγο αργότερα, το αντιμετώπιζα εχθρικά, του φερόμουν με ασέβεια, προσπαθούσα να το εκδικηθώ για το γεγονός ότι ανήκε σε έναν άνθρωπο που δεν μπορούσε να διαχειριστεί τα θέματα του μυαλού του.

Ειδικά το καλοκαίρι, αισθανόμουν εξαιρετικά άβολα . Προσπαθούσα να βρω μαγιό που το κάλυπταν όσο περισσότερο γινόταν κι αν τα σχόλια που άκουγα ήταν κολακευτικά και στην αντίθετη κατεύθυνση με αυτό που φανταζόμουν, αισθανόμουν ακόμη πιο άσχημα.

«Χρειάστηκαν χρόνια να το αποδεχτώ»

Χρειάστηκαν αρκετά χρόνια και πολλή δουλειά για να μπορέσω να θεραπευτώ και να συμφιλιωθώ εντέλει μαζί του. Να μπορέσω να το αποδεχτώ και να το χαρώ οπως πραγματικά είναι.

Να το ευχαριστήσω που έφερε στον κόσμο το παιδί μου και που στα 50 χρόνια μου , παρόλες τις αλλαγές της ηλικίας, επιμένει να είναι υγιές και δυνατό ανεξαρτητα από αυτά που πέρασε.

Και κυρίως να φέρει το μήνυμα ότι αν τα κατάφερα εγώ, τότε μπορούμε όλοι! Μόνο να υπάρχει θέληση και σωστή καθοδήγηση.
Όμορφά μου πλάσματα, χαρείτε το σώμα σας, αγαπήστε το και προβάλλετέ το όσο και όπως θέλετε! Είναι δικό σας, είναι μοναδικά διαφορετικό και εξαιρετικά πολύτιμο.

Καλό καλοκαίρι!

Και θυμίσου 👉πάσχεις από ΔΠΤ και χρειάζεσαι βοήθεια, πάρε @anasa.com.gr.» σημειώνει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Ζέτα Δούκα.

View this post on Instagram

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka)

Sports in

Οριστικό: Έμεινε στον Παναθηναϊκό ο Κέντρικ Ναν

Η διορία για το NBA πέρασε και αυτό σημαίνει ότι ο Κέντρικ Ναν μένει και τυπικά στον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024