Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Γυναικοκτονία - Αμφιλοχία: «Καλύτερα να με χτυπούσε κεραυνός να πέθαινα» - Συγκλονίζουν οι γονείς της 36χρονης

Γυναικοκτονία – Αμφιλοχία: «Καλύτερα να με χτυπούσε κεραυνός να πέθαινα» – Συγκλονίζουν οι γονείς της 36χρονης

Η ζωή-«κόλαση» της 36χρονης από την Αμφιλοχία και οι προτροπές των γονιών της να χωρίσουν - «Δεν μπορώ να ζήσω μακριά της» τους απαντούσε ο 43χρονος σύζυγός της, δράστης του εγκλήματος και αυτόχειρας

Ραγίζουν καρδιές οι γονείς της 36χρονης Αρετής που δολοφονήθηκε από τον διαστάσει σύζυγό της, έξω από το σπίτι της στην Αμφιλοχία, όπου την πυροβόλησε μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης τους, δίνοντας στη συνέχεια τέλος και στη ζωή του.

Ο 43χρονος είχε στήσει καρτέρι θανάτου στην γυναίκα, μέσα στο ίδιο της το σπίτι, στο οποίο, μάλιστα, βρισκόταν και η ανήλικη κόρη τους.

«Έπινε συνεχώς, κυκλοφορούσε μεθυσμένος, συχνά της συμπεριφερόταν άσχημα, την χτυπούσε και την έβριζε»

Όταν έφτασε η άτυχη 36χρονη έξω από το σπίτι της, στις 4:00, αμέσως ο 43χρονος πήδηξε από το μπαλκόνι του 1ου ορόφου πάνω στο αυτοκίνητό της και πυροβόλησε τον ανεμοθώρακα και το τζάμι της συνοδηγού, με αποτέλεσμα να την σκοτώσει. Ακολούθως, ο δράστης πήγε πίσω από το όχημα, έστρεψε το φονικό όπλο στο κεφάλι του, και έδωσε τέλος στην ζωή του.

Ζωή-«κόλαση» – Χωρίστε, τους συμβούλευαν οι γονείς της Αρετής

Ο 43χρονος δολοφόνος και αυτόχειρας είχε κάνει κόλαση τη ζωή της εν διαστάσει συζύγου του,  όπως λένε οι γονείς της αδικοχαμένης Αρετής. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα ο δράστης και αυτόχειρας έπινε συνεχώς και κυκλοφορούσε μεθυσμένος, ενώ συχνά της συμπεριφερόταν άσχημα, την χτυπούσε και την έβριζε, σύμφωνα με την μητέρα του θύματος.

Όπως προσπαθούσαν να συμβουλεύσουν το ζευγάρι οι γονείς της άτυχης 36χρονης, έλεγαν τόσο στην κόρη της να φύγει όσο και στον γαμπρό τους να την αφήσει και να ξεκινήσει μία νέα ζωή με άλλη γυναίκα μακριά από την κόρη τους. Η απάντηση όμως που λάμβαναν η εξής: «Δεν μπορώ να ζήσω μακριά της».

Ένα από τα περιστατικά βίας εκτυλίχθηκε στην παραλία της Αμφιλοχίας, όπου εκεί χτύπησε βίαια την 36χρονη με αποτέλεσμα να πάρει τηλέφωνο τον γιο της και να του ζητήσει να πάρει τηλέφωνο την Αστυνομία. Η μητέρα της 36χρονης περιγράφει το συγκλονιστικό περιστατικό: «Την πήρε και την πήγε στην πλαζ. Την έδερνε. Της είπε (σσ. όταν η 36χρονη πήρε τον γιο της τηλέφωνο) ”μαμά πού είσαι;”. ”Βασίλη πάρε τηλέφωνο το 100” του λέει, ”με σκοτώνει ο πατέρας”».

Ο πατέρας της αδικοχαμένης Αρετής ήταν ο πρώτος που έμαθε το πρωί για την δολοφονία της κόρης του. «Κατέβαινα από το σπίτι να πάω για δουλειά και με ειδοποίησαν οι φίλοι μου. Δεν ήξερα τίποτα. Καλύτερα να με χτυπούσε κεραυνός να πέθαινα, παρά αυτό».

«Έχει όπλο θα με σκοτώσει» – Τα τελευταία λόγια της 36χρονης πριν πέσει νεκρή

Σύμφωνα με το MEGA, τα τελευταία λόγια της 36χρονης, ενώ επικοινωνούσε με την αστυνομία ήταν: «Είμαι η Αρετή Τσ…, έχει όπλο, θα με σκοτώσει!».

Λίγο μετά, η γυναίκα έπεσε νεκρή από τα πυρά του δράστη, ο οποίος της έστησε φονικό καρτέρι στο σπίτι της, όπου βρισκόταν και το παιδί τους.

Το χρονικό της δολοφονίας

Όλα συνέβησαν στις 04:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (13/07), όταν ο 43χρονος μετέβη στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του και της έστησε καρτέρι θανάτου. Εκεί, βρισκόταν μόνη της η 13χρονη κόρη τους, η οποία επικοινώνησε με τον κουμπάρο τους, που βρίσκονταν στον 2ο όροφο της ίδιας πολυκατοικίας και του φώναζε «ο μπαμπάς μου είναι στο σπίτι με ένα κυνηγετικό όπλο», σύμφωνα με πληροφορίες. Τότε, ο κουμπάρος κατέβηκε στον 1ο όροφο, και με προτροπές προσπαθούσε να ηρεμήσει τον 43χρονο.

Μάλιστα, η 13χρονη κόρη του, φοβούμενη τι θα συμβεί, ζήτησε βοήθεια και από την γειτόνισσα. Εκείνη, πήρε το μικρό παιδί και κλείδωσε τον 43χρονο στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του. Τότε, ο δράστης πήρε τηλέφωνο την πρώην σύζυγό του, η οποία εκείνη την ώρα εργαζόταν, και της είπε «γύρνα σπίτι, γιατί αλλιώς θα σκοτώσω την κόρη μας», σύμφωνα με το Mega.

Στην συνέχεια, όταν έφτασε η άτυχη 36χρονη έξω από το σπίτι της, αμέσως ο 43χρονος πήδηξε από το μπαλκόνι του 1ου ορόφου πάνω στο αυτοκίνητό της και πυροβόλησε τον ανεμοθώρακα και το τζάμι της συνοδηγού, με αποτέλεσμα να την σκοτώσει. Ακολούθως, ο δράστης πήγε πίσω από το όχημα, σημάδεψε το κεφάλι του, και έδωσε τέλος στην ζωή του.

Οι μηνύσεις για ενδοοικογενειακή βία

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το θύμα είχε κάνει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία στον εν διαστάσει σύζυγό της τον περασμένο Μάιο, οπότε και συνελήφθη, ωστόσο κρίθηκε αθώος από το αυτόφωρο χωρίς να του επιβληθούν περιοριστικοί όροι, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Η ΕΛ.ΑΣ. της είχε προτείνει να πάει σε δομή και να εγκαταστήσει στο κινητό της το panic button, με την ίδια να αρνείται.

Παράλληλα, αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως το θύμα, είχε προχωρήσει ξανά σε μήνυση σε βάρος του δράστη για ενδοοικογενειακή βία και απειλή, για πράξεις που έλαβαν χώρα στις 10 Ιουλίου, μόλις πριν από 3 ημέρες. Ωστόσο, δεν κατέστη δυνατή η σύλληψη του δράστη στα όρια του αυτοφώρου. Η άτυχη γυναίκα, δεν επιθυμούσε να μεταφερθεί σε δομή, ούτε να εγκαταστήσει το panic button.

Σημειώνεται πως ο δράστης διέμενε στο σπίτι του πατέρα του.

Sports in

Στην Ολλανδία ο Ελ Κααμπί – Μπαίνει από αύριο στις προπονήσεις

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έφτασε στην Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία. Και ο Ολυμπιακός συνεχίζει…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024