Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Dream Girl Blonde: Η μεγαλύτερη τάση στα μαλλιά, σύμφωνα με τους hairstylists

Dream Girl Blonde: Η μεγαλύτερη τάση στα μαλλιά, σύμφωνα με τους hairstylists

Το “Dream Girl Blonde” είναι εμπνευσμένο από τα ’70s και είναι απόλυτα κομψό.

Εάν αναζητάτε ένα ξανθό χρώμα στα μαλλιά, που δείχνει απόλυτα φυσικό, η τάση του “dream girl blonde” αξίζει την προσοχή σας. Αυτός ο πολυτελής και ταυτόχρονα boho τόνος του ξανθού, είναι ιδανικός για το καλοκαίρι και θα γίνει η νέα σας εμμονή. Εάν σκέφτεστε να αλλάξετε τα μαλλιά σας ή να φρεσκάρετε το ξανθό σας, ρίξτε μια ματιά παρακάτω και μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για το πολυσυζητημένο hair color trend.

Τι είναι το “dream girl blonde”

Εμπνευσμένη από boho κορίτσια, όπως η Sienna Miller, η Florence Welch και η Zoe Kravitz, η τάση του “dream girl blonde” αποτελεί μια ωδή στην ελεύθερη φύση της δεκαετίας του ’70. Σύμφωνα με τους hairstylists, η θερμή αυτή απόχρωση αυτή του ξανθού αποπνέει χαλαρότητα, κίνηση και ανεμελιά, όλα αυτά δηλαδή που χαρακτηρίζουν και την καλοκαιρινή περίοδο. Άλλες celebrities που έχουν ενδώσει στην τάση είναι οι Doutzen Kroes, Tyra Banks, Jessica Alba και Margot Robbie και τώρα ήρθε και η δική σας σειρά.

Πώς θα το πετύχετε

Απευθυνθείτε καλύτερα σε έναν κομμωτή, για να πετύχετε το χρώμα, και μη βασιστείτε στις βαφές του σούπερ μάρκετ -δε θέλουμε να πάει κάτι λάθος. Μπορείτε είτε να το προτιμήσετε σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών είτε να ξεκινήσετε λίγο πιο κάτω από τη ρίζα, εάν δε θέλετε να την πειράξετε. Στη δεύτερη περίπτωση, το “dream girl blonde” σας μπορεί να επιτευχθεί με balayage και θα έχετε ένα απίστευτα φυσικό αποτέλεσμα. Σχετικά με τις αποχρώσεις που χρησιμοποιούνται για το “dream girl blonde”, αυτές είναι το blonde pine, το linen blonde και το πιο «χλωμό» καφέ με ξανθό υποτόνο.

Styling tips

Το “dream girl blonde” δείχνει υπέροχο με beach waves, οπότε φροντίστε να αφήσετε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά, για να δημιουργηθούν αυτοί οι χαλαροί κυματισμοί. Εάν τα μαλλιά σας είναι φυσικά ίσια, μπορείτε να δημιουργήσετε κύματα με ένα εργαλείο για μπούκλες -χαλάστε τες μετά με τα δάχτυλά σας, για ένα natural αποτέλεσμα. Ολοκληρώστε με ένα έλαιο μαλλιών, για να χαρίσετε λάμψη στο hair look σας και είστε έτοιμες.

Μην παραλείπετε, όμως, και την περιποίηση των μαλλιών σας, καθώς το ξανθό χρειάζεται συνεχή φροντίδα. Χρησιμοποιήστε σαμπουάν και conditioners ειδικά σχεδιασμένα για το ξανθό χρώμα -κι ένα silver σαμπουάν είναι απαραίτητο για να διώξει τους κίτρινους τόνους που μπορεί να δημιουργηθούν μετά από καιρό στο ξανθό- κι εφαρμόστε τακτικά μάσκες μαλλιών για θρέψη κι ενυδάτωση.

Sports in

Μαθαίνει αντίπαλο στα προκριματικά του Champions League ο ΠΑΟΚ

Ο νικητής του ζευγαριού Εγνάτια-Μπάνια Λούκα θα είναι και ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024