Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα τάση στα νύχια: Τα douyin nails έχουν γίνει εμμονή στο TikTok

Νέα τάση στα νύχια: Τα douyin nails έχουν γίνει εμμονή στο TikTok

Το μαξιμαλιστικό μανικιούρ που έγινε viral!

Εάν ανήκετε σε εκείνη την κατηγορία των γυναικών που φτιάχνουν τα νύχια τους αρκετά συχνά και όχι μόνο μία φορά τον μήνα, τότε σίγουρα χρειάζεστε αρκετές ιδέες μανικιούρ στη λίστα σας, για να μην ξεμείνετε ποτέ από χρώματα και σχέδια.

Τελευταία, κάνει τον γύρο του TikTok ένα νέο nail trend, τα «Douyin nails», που θα σας κλέψει την καρδιά και σίγουρα τις εντυπώσεις!

Το Douyin είναι το κινέζικο TikTok, αλλά το όνομα σχετίζεται με αρκετές διαφορετικές τάσεις ομορφιάς, όπως το Douyin makeup (μακιγιάζ με λαμπερή σκιά ματιών κι έντονο ροζ ρουζ), το Douyin blush και τώρα τα Douyin nails.

Τι είναι τα «douyin nails»

Σύμφωνα με τη διάσημη nail artist, Jin Soon Choi, τα «Douyin nails» είναι ουσιαστικά τα μαξιμαλιστικά μανικιούρ που γίνονται σε μακριά ή μεσαίου μεγέθους νύχια, ενώ το σχήμα είναι συνήθως στιλέτο, αμυγδαλωτό ή coffin (το σχήμα του φέρετρου).

Όσο πιο μακριά είναι τα νύχια σας, τόσο το καλύτερο, αφού τα «Douyin nails» χρειάζονται αρκετή επιφάνεια προκειμένου να χωρέσουν πάνω στα νύχια όλα τα περίτεχνα nail designs που βλέπετε. Αυτό δε σημαίνει, όμως, ότι δεν μπορείτε να δουλέψετε και πάνω σε πιο κοντά, στρογγυλά νύχια.

Τα «Douyin nails» δεν έχουν κανόνες και είναι ιδανικά για να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας, οπότε αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και πειραματιστείτε με τα διάφορα χρώματα και σχέδια, για να πετύχετε ένα παιχνιδιάρικο και ονειρικό mani.

Πώς θα τα πετύχετε

Εάν πρόκειται να κάνετε τα «Douyin nails» στο nail salon, καλό είναι να έχετε μαζί σας μερικές φωτογραφίες, για να δείξετε στη ειδικό.

Προτιμήστε μια γαλακτερή, ουδέτερη βάση, την οποία μπορείτε να συνδυάσετε είτε με στρας πάνω στα νύχια για ένα glam nail look είτε με ένα απαλό ροζ χρώμα δημιουργώντας ένα ombre εφέ.

Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε μερικά 3D αξεσουάρ νυχιών για ένα τρισδιάστατο καλοκαιρινό μανικιούρ.

Εάν, από την άλλη, θέλετε να δοκιμάσετε να κάνετε μόνες σας τα “Douyin nails”, ξεκινήστε με μια διάφανη βάση κι έπειτα προσθέστε στα νύχια σας μερικούς κρυστάλλους ή διάφορα 3D σχέδια νυχιών, όπως φιόγκους ή καρδούλες, τους οποίους θα κολλήσετε με ειδική κόλλα νυχιών.

Εναλλακτικά, μπορείτε να στραφείτε προς τα έτοιμα press-on nails που κυκλοφορούν σε διάφορα σχέδια όπως βλέπετε στις παραπάνω φωτογραφίες, και να εξοικονομήσετε έτσι χρόνο από το μανικιούρ σας.

Sports in

Οριστικό: Έμεινε στον Παναθηναϊκό ο Κέντρικ Ναν

Η διορία για το NBA πέρασε και αυτό σημαίνει ότι ο Κέντρικ Ναν μένει και τυπικά στον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024