Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Πυροβολισμοί έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού - ΣΥΡΙΖΑ: Μνημείο αποτυχίας της πολιτικής της κυβέρνησης

Πυροβολισμοί έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού – ΣΥΡΙΖΑ: Μνημείο αποτυχίας της πολιτικής της κυβέρνησης

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη, ότι εξακολουθεί να προσεγγίζει «με χαρακτηριστική επιπολαιότητα», το ζήτημα της οπαδικής βίας.

«Η χθεσινή συμπλοκή οπαδών σχεδόν έξω από τη ΓΑΔΑ αποτελεί μνημείο αποτυχίας της πολιτικής της Κυβέρνησης», αναφέρει σε δήλωσή του, ο τομεάρχης Αθλητισμού και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, σχολιάζοντας τα επεισόδια με πυροβολισμούς και μαχαιρώματα έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού.

«Χθες, από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα αφού υπάρχουν αναφορές για τρεις τραυματίες, από πυροβολισμούς, μαχαιρώματα και ξυλοδαρμούς», σημειώνει.

«Η κυβέρνηση συνεχίζει να αρκείται σε «επικοινωνιακές» φιέστες για την πρόληψη και καταστολή του φαινόμενου»

Παράλληλα κατηγορεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη, ότι η κωφεύει στις προτάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης και εξακολουθεί να προσεγγίζει «με χαρακτηριστική επιπολαιότητα», το ζήτημα της «βίας με οπαδικό μανδύα».

«Μνημείο αποτυχίας» – Ολη η ανακοίνωση

Αναλυτικά αναφέρει:

«Η συμπλοκή οπαδών με πυροβολισμούς και τραυματίες στο κέντρο της Αθήνας, λίγα μόλις μέτρα από τη ΓΑΔΑ, αποτελεί μνημείο αποτυχίας της Κυβέρνησης Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση της βίας.

Μετά τους Κροάτες χούλιγκαν που διέσχισαν ανενόχλητοι όλη τη χώρα και συμμετείχαν στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας με τραγικό απολογισμό τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή και τον θανάσιμο τραυματισμό του Γιώργου Λυγγερίδη στο Ρέντη, η Κυβέρνηση συνεχίζει να αρκείται σε «επικοινωνιακές» φιέστες για την πρόληψη και καταστολή του φαινόμενου.

Χθες, από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα αφού υπάρχουν αναφορές για τρεις τραυματίες, από πυροβολισμούς, μαχαιρώματα και ξυλοδαρμούς.

Δυστυχώς, όμως, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, έχει εξαρχής καταθέσει εγκαίρως και αρμοδίως συγκεκριμένες προτάσεις που καλύπτουν ολιστικά το ζήτημα της βίας με οπαδικό μανδύα και θέτουν ισχυρές βάσεις για τη εξάλειψη του κοινωνικά επιζήμιου φαινομένου, η Κυβέρνηση κωφεύει και εξακολουθεί να το προσεγγίζει με χαρακτηριστική επιπολαιότητα».

Sports in

Στην Ολλανδία ο Ελ Κααμπί – Μπαίνει από αύριο στις προπονήσεις

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έφτασε στην Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία. Και ο Ολυμπιακός συνεχίζει…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024