Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
«Μπεσίκτας για Μπακασέτα»

«Μπεσίκτας για Μπακασέτα»

Σενάριο από την Τουρκία θέλει τον Ελληνα άσο του Παναθηναϊκού να είναι στο στόχαστρο των «Αετών» της Πόλης

Ο Τάσος Μπακασέτας έχει κάνει καλό όνομα στην Τουρκία με την Τράμπζονσπορ. Τώρα προσπαθεί να βρει τον δρόμο της επιτυχίας και με τον Παναθηναϊκό. Στη γειτονική χώρα τον θυμήθηκαν ξανά και τον εμπλέκουν σε μεταγραφικό σενάριο για την Μπεσίκτας. Συγκεκριμένα η turkiyegazetesi αναφέρει:

«Ο πρώην παίκτης της Τραμπζονσπόρ Μπακασέτας επιστρέφει στη Σούπερ Λιγκ! Η νέα του ομάδα αποκαλύφθηκε.

Την περασμένη σεζόν, στα μέσα της περιόδου, ο Αναστάσιος Μπακασέτας έφυγε από την Τραμπζονσπόρ και μεταγράφηκε στην Παναθηναϊκό της Ελλάδας. Τώρα, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Τουρκία. Η Μπεσίκτας έχει ξεκινήσει τις προσπάθειες για τη μεταγραφή του 31χρονου αστέρα.

Η μεταγραφική περίοδος στη Σούπερ Λιγκ της Τουρκίας συνεχίζεται με έντονους ρυθμούς. Οι μεγάλες ομάδες της λίγκας καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να εντάξουν αστέρια ποδοσφαιριστές στις τάξεις τους. Ένα όνομα έκπληξη βρίσκεται στο προσκήνιο: Ο Αναστάσιος Μπακασέτας, που έχει φορέσει προηγουμένως τις φανέλες της Τραμπζονσπόρ και της Αλάνιασπορ, σχεδιάζει να επιστρέψει στην Τουρκία.

Στα μέσα της περιόδου, ο Μπακασέτας έφυγε από την Τραμπζονσπόρ και μεταγράφηκε στην Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με το ASpor, ο αστέρας ποδοσφαιριστής ενημέρωσε τον μάνατζέρ του για την επιθυμία του να επιστρέψει στην Τουρκία. Μετά από αυτό, ο μάνατζέρ του ήρθε σε επαφή με συλλόγους της Σούπερ Λιγκ. Ο νέος προορισμός του 31χρονου Έλληνα ποδοσφαιριστή έχει αποκαλυφθεί.

Η Μπεσίκτας, μία από τις ομάδες που κινήθηκαν γρήγορα στη μεταγραφική περίοδο, έκανε εντύπωση στην Ευρώπη με τις μεταγραφές του Ράφα Σίλβα και του Τσίρο Ιμόμπιλε. Μετά από αίτημα του προπονητή Τζιοβάνι βαν Μπρόνκχορστ, η ομάδα σκοπεύει να ενισχύσει περαιτέρω τη γραμμή επίθεσης με την προσθήκη του Αναστάσιου Μπακασέτα.

Η εμπειρία του Μπακασέτα στη Σούπερ Λιγκ και η γνώση της λίγκας κάνουν αυτή τη μεταγραφή σημαντική για την Μπεσίκτας. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με την φανέλα της Μπεσίκτας. Αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στη μεταγραφή του Μπακασέτα σύντομα.

Με την Παναθηναϊκό, ο Μπακασέτας αγωνίστηκε σε 20 ματς, σημειώνοντας 7 γκολ και 2 ασίστ, τραβώντας την προσοχή».

Περίεργο…

Sports in

Επίσημο: Στη Σάρλοτ ο Πεπ Μπιέλ (vid)

Με ένα εντυπωσιακό βίντεο στα social media, η Σάρλοτ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα τον δανεισμό του Πεπ Μπιέλ από τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024