Η Αργεντινή θα αντιμετωπίσει την Κολομβία στον τελικό του Κόπα Αμέρικα τα ξημερώματα της Δευτέρας (15/7,22:00), με τον Λέο Μέσι και τη παρέα του να διεκδικούν την back-to-back κατάκτηση του τίτλου και τους «καφετέρος» να ψάχνουν την έκπληξη.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγες μέρες, στο ημίχρονο της αναμέτρησης του «Χαρντ Ροκ Στάντιουμ» του Μαϊάμι, θα κάνει την εμφάνισή της η Σακίρα, την οποία η CONMEBOL επέλεξε για την τελετή λήξης της διοργάνωσης.

Η Κολομβιανή σούπερ σταρ της μουσικής βιομηχανίας η οποία είχε ξεσηκώσει τον κόσμο και στο Αμερικάνικο Superbowl θα βρεθεί στο Μαϊάμι προκειμένου να τραγουδήσει μπροστά στους 65.000 που θα δουν δια ζώσης τον τελικό του Copa America.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο αγώνας για τον τίτλο του Copa America θα έχει μουσικό σόου στο ημίχρονο. Στις ΗΠΑ μάλιστα τα Μέσα αναφέρουν ότι η τραγουδίστρια από την Κολομβία θα πληρωθεί αδρά για τις δεξιότητές της, αφού οι διοργανωτές θα πρέπει να της δώσουν το ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Σακίρα θα κάνει μια εμφάνιση πέντε λεπτών στην οποία θα τραγουδήσει κάποιες από τις μεγάλες της επιτυχίες, αλλά και το Punteria, που αποτελεί το επίσημο τραγούδι της διοργάνωσης.