Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Έψαχνε όλη της τη ζωή τον γιο της - Η συγκινητική επανασύνδεση μετά από δεκαετίες

Έψαχνε όλη της τη ζωή τον γιο της – Η συγκινητική επανασύνδεση μετά από δεκαετίες

Η συγκινητική ιστορία επανένωσης μιας μητέρας με τον γιο της μετά από δεκαετίες. Η ιστορία της Paula Beer που είχε δώσει τον νεογέννητο γιο της για υιοθεσία και τον έψαχνε για μια ζωή.

Η Paula Beer ήταν μόλις 17 ετών όταν έφερε στον κόσμο τον γιο της και πήρε τη σπαρακτική απόφαση να τον αποχωριστεί.

Η 74χρονη γυναίκα, που πέρασε όλη της την ενήλικη ζωή αναζητώντας το παιδί της, μοιράστηκε την ανείπωτη χαρά της που ξανασυναντήθηκε μαζί του μετά από 60 σχεδόν χρόνια.

Φοβούμενη την αυστηρή αντίδραση της οικογένειάς της, η Paula Beer είχε κρύψει την εγκυμοσύνη της, δούλευε πολλές ώρες σε ένα παντοπωλείο και πήγε στον γιατρό μόνο όταν ήταν 8 μηνών έγκυος.

Η Paula Beer γέννησε τον γιο της Paul τον Φεβρουάριο του 1967 και πέρασε μόλις τρεις ημέρες μαζί του στο νοσοκομείο πριν τον δώσει για υιοθεσία.

Η ομάδα του Long Lost Family εντόπισε τον γιο της Paula, το όνομα του οποίου είχε αλλάξει σε Jim. Οι κάμερες κατέγραψαν τη συγκινητική τους επανένωση χρόνια μετά κατά τη διάρκεια του δεύτερου επεισοδίου του προγράμματος του ITV τη Δευτέρα.

«Ο πατέρας μου θα με είχε πετάξει έξω, η ντροπή και όλα τα υπόλοιπα. Πήρα την απόφαση να δώσω τον Paul για υιοθεσία γιατί θα είχε μια πολύ καλύτερη ζωή. Θα είχε μια δυστυχισμένη ζωή με εμένα και τους γονείς μου» σημείωσε η Paula Beer.

Όταν ήταν επτά μηνών έγκυος, η Paula πήγε να μείνει με μια θεία της στο Essex, η οποία τη βοήθησε να κανονίσει την υιοθεσία.

«Ήταν μια πολύ, πολύ, πολύ κακή στιγμή στη ζωή μου. Ήταν το χειρότερο πράγμα που έπρεπε να κάνω στη ζωή μου» θυμάται η Paula.

Η Paula Beer με τον γιο της Jim

Η Paula Beer με τον γιο της Jim

Πέρασε μόλις τρεις ημέρες μαζί του μετά τη γέννησή του πριν της τον πάρουν για να υιοθετηθεί. «Απλώς τον κοιτούσα, του μιλούσα, ελπίζοντας ότι θα θυμόταν τη φωνή μου, γνωρίζοντας τι πρέπει να κάνω. Και τον αγαπούσα όσο περισσότερο μπορούσα» σημείωσε η Paula.

«Ήταν μια πολύ, πολύ, πολύ δύσκολη στιγμή και ο χωρισμός μαζί του τότε ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που χρειάστηκε να κάνω στη ζωή μου. Από τη στιγμή που τον κράτησα στην αγκαλιά μου για πρώτη φορά, η αγάπη που ένιωσα γι’ αυτόν τότε ήταν απίστευτη. Δεν πίστευα ότι θα ένιωθα έτσι. Και ήξερα ότι έπρεπε να τον αποχωριστώ. Ήθελα, λοιπόν, να μη νιώθω έτσι» σημείωσε η Paula.

Η Paula αργότερα παντρεύτηκε και απέκτησε μια κόρη, αλλά δεν περίμενε ότι θα της προκαλούσε πόνο η εγκατάλειψη του γιου της για το υπόλοιπο της ζωής της. «Κάθε χρόνο στα γενέθλιά του ανάβω ένα κερί, παρακολουθώ το κερί να καίει, κάνω μια προσευχή και ζητάω από τον Θεό ‘σε παρακαλώ Θεέ μου, άσε με να τον βρω μια μέρα’» αποκάλυψε η Paula Beer για τα όσα βίωνε πριν επανασυνδεθεί με τον γιο της.

Ο φόβος για το αν ήθελε να τη γνωρίσει

Η ομάδα του Long Lost Family τελικά ανακάλυψε ότι το όνομα του Paul είχε αλλάξει σε Jim και τον εντόπισε. Ο Jim χρειάστηκε αρκετούς μήνες για να αποφασίσει εάν ήθελε να έρθει σε επαφή με τη βιολογική του μητέρα. «Ήταν ανάμεικτα τα συναισθήματα, από χαρούμενα έως τρομακτικά» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο Jim τελικά αποφάσισε ότι όντως ήθελε να γνωρίσει τη βιολογική του μητέρα και χάρηκε όταν ανακάλυψε ότι ήταν από την Ουαλία, καθώς έχει περάσει πολύ χρόνο εκεί και τη λατρεύει.

«Το πρώτο πράγμα που ρώτησα τη Davina McCall ήταν ‘είναι καλά;’ και μου είπε ‘ναι, είναι πολύ, πολύ χαρούμενος’. Και είπα ‘ευχαριστώ τον Θεό για αυτό’. Η δεύτερη ερώτησή μου ήταν ‘θέλει να με γνωρίσει;’. Μου είπε ναι» θυμάται η Paula.

«Ο χειρότερος φόβος μου ήταν ότι δεν θα ήθελε να με γνωρίσει και ότι ήταν απόλυτα ευχαριστημένος με τη ζωή του μέχρι τώρα, ότι δεν με ήθελε ή δεν ήθελε να με γνωρίσει. Και αυτό συμβαίνει.

Ήμουν, λοιπόν, τόσο, τόσο τυχερή. Ευχαριστώ τον Θεό κάθε μέρα για τον γιο μου» σημείωσε χαρακτηριστικά η Paula Beer.

Αναπολώντας τη συναισθηματική επανένωση μεταξύ τους, η Paula είπε ότι ήταν υπέροχο, με το ζευγάρι να μοιράζεται μια στοργική αγκαλιά. «Θα είχα μείνει εκεί για πάντα μαζί του, να τον έχω αγκαλιά. Καθίσαμε και μου κρατούσε τα χέρια όλη την ώρα… Ήταν εντελώς εκπληκτικό. Είναι ο γιος που θα είχα μεγαλώσει. Είναι τέλειος για μένα, με μένα, από κάθε άποψη. Είναι η προσωπικότητά μου, μια τονισμένη εκδοχή του εαυτού μου. Νιώθω ότι είναι ο γιος μου στη ζωή μου, σε όλη μου τη ζωή».

Sports in

Στην Ολλανδία ο Ελ Κααμπί – Μπαίνει από αύριο στις προπονήσεις

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έφτασε στην Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία. Και ο Ολυμπιακός συνεχίζει…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024