Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Τραμπ: Ο Νετανιάχου προσεύχεται για ταχεία ανάρρωση

Τραμπ: Ο Νετανιάχου προσεύχεται για ταχεία ανάρρωση

Σοκαρισμένος ο Μπενιαμίν Νετανιάχου από την επίθεση στον Τραμπ. Τι εύχεται στον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων ο πρωθυπουργός του Ισραήλ

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου τουιτάρει ότι ο ίδιος και η σύζυγός του Σάρα «είναι σοκαρισμένοι από την  επίθεση εναντίον του προέδρου [Ντόναλντ] Τραμπ» μετά τον τραυματισμό του πρώην ηγέτη των ΗΠΑ και νυν υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών. «Προσευχόμαστε για την ασφάλειά του και την ταχεία ανάρρωσή του», προσθέτει.

Ο ακροδεξιός υπουργός Εθνικής Ασφάλειας Itamar Ben Gvir γράφει «Ο Θεός να ευλογεί τον Τραμπ», προσθέτοντας ένα emoji καρδιάς.

Τι συνέβη

Ο Τραμπ κατέβηκε εσπευσμένα από τη σκηνή κατά τη διάρκεια μιας συγκέντρωσης μετά από ήχους που ακούστηκαν σαν πυροβολισμοί. Ο πρώην πρόεδρος φυγαδεύτηκε από τη σκηνή από πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας και μπήκε στην αυτοκινητοπομπή του λίγα λεπτά μετά τη λήξη της συγκέντρωσής του στο Μπάτλερ της πολιτείας της Πενσιλβάνια, το Σάββατο.

Η ακριβής πηγή των θορύβων ήταν ασαφής, αλλά το αυτί του κ. Τραμπ φαινόταν να αιμορραγεί έντονα καθώς κατέβαινε εσπευσμένα από τη σκηνή.Ο κ. Τραμπ έσκυψε γρήγορα μετά την έναρξη των θορύβων, με τον ήχο να προέρχεται από την κερκίδα στα αριστερά του σημείου όπου στεκόταν. Καθώς τα μέλη του πλήθους άρχισαν να ουρλιάζουν, ο κ. Τραμπ προστατεύτηκε από τη Μυστική Υπηρεσία με τα σώματά τους.

Only in

Επανέρχεται ο δικαστικός εφιάλτης του Ντόναλντ Τραμπ – Η απόφαση που αλλάζει τα δεδομένα

Σε δύσκολη θέση θα βρεθεί ο Ντόναλντ Τραμπ, καθώς οι εισαγγελείς της υπόθεσης της επίθεσης της 6ης Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο, θα δώσουν πολύ σύντομα στη δημοσιότητα απόρρητα στοιχεία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2024