Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Πέθανε ο Richard Simmons - Το τελευταίο μήνυμά του

Πέθανε ο Richard Simmons – Το τελευταίο μήνυμά του

Μία ημέρα μετά τα γενέθλιά του πέθανε ο Richard Simmons. Ο fitness instructor είχε γίνει διάσημος για τα βίντεο προπόνησης υψηλής ενέργειας και τη θετική του νοοτροπία.

Μία ημέρα μετά τα γενέθλιά του πέθανε ο Richard Simmons. Ο fitness instructor είχε γίνει διάσημος για τα βίντεο προπόνησης υψηλής ενέργειας και τη θετική του νοοτροπία.

Η αστυνομία φέρεται να ανταποκρίθηκε σε κλήση της οικονόμου του λίγο πριν από τις δέκα το πρωί το Σάββατο. Ο θάνατός του διαπιστώθηκε στη σκηνή, με τις αρχές να αποκλείουν το ενδεχόμενο της δολοφονίας.

Οι αξιωματούχοι ανέφεραν ότι ο 76χρονος fitness instructor έπεσε στο μπάνιο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή. Εκπρόσωπος του Richard Simmons επιβεβαίωσε τον θάνατό του στο ABC News.

Ο γκουρού της γυμναστικής γιόρτασε την Παρασκευή τα 76α γενέθλιά του, ευχαριστώντας τους θαυμαστές του για τα ευγενικά τους μηνύματα και την υποστήριξή τους.

Το ευχαριστώ του Richard Simmons

«Ευχαριστώ… Ποτέ δεν έλαβα τόσα πολλά μηνύματα για τα γενέθλιά μου στη ζωή μου! Κάθομαι εδώ και γράφω emails. Να περάσετε όμορφα το υπόλοιπο της Παρασκευής. Με αγάπη Richard» έγραψε χαρακτηριστικά λίγες ώρες πριν από τον θάνατό του ο Richard Simmons.

Πριν από τον θάνατό του, ο Richard Simmons έκανε απολογισμό της ζωής του, κοινοποιώντας μια ιστορία για τα πρώτα του γενέθλια. Μοιράστηκε μια φωτογραφία του ως παιδί και ανέφερε ότι η μητέρα του δεν έφτιαξε ποτέ κέικ αλλά τα αγόραζε από διαφορετικά αρτοποιεία.

Εξήγησε επίσης ότι ήταν τα γενέθλιά του όταν γύρισαν το Groovin in the House. «Αυτή ήταν μια τρισδιάστατη τούρτα… ξέρεις έκλαψα. Τόσοι πολλοί από εσάς μου έχετε στείλει ευχές γενεθλίων στο Facebook και σε άλλες πλατφόρμες μου. Το εκτιμώ πολύ αυτό».

Ευχήθηκε υγεία σε όλους τους θαυμαστές του στο μέλλον. O Richard Simmons έγινε δημοφιλής για το ξεχωριστό του στυλ και την ενέργειά του που είχε απήχηση στο κοινό.

Sports in

Όλα καλά με Τολιόπουλο!

Καθαρή η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Βασίλης Τολιόπουλος για τις ενοχλήσεις που είχε στον δεξί ώμο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024