Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Σάνεν Ντόχερτι: Η σπαρακτική της ανάρτηση λίγες μέρες πριν πεθάνει

Σάνεν Ντόχερτι: Η σπαρακτική της ανάρτηση λίγες μέρες πριν πεθάνει

Η Σάνεν Ντόχερτι είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο από το τελευταίο επεισόδιο του podcast της. «Δεν έχω ιδέα για πόσο καιρό, θα κάνω χημειοθεραπεία...», έλεγε η ηθοποιός

Λίγες μέρες πριν χάσει τη μάχη με τον καρκίνο η Σάνεν Ντόχερτι μοιράστηκε μια τελευταία ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instragram στο οποίο μιλάει για την πραγματοποίηση περισσότερων χημειοθεραπειών.

Συγκεκριμένα, στις 15 Ιουνίου η Σάνεν Ντόχερτι δημοσιεύει ένα βίντεο από το τελευταίο επεισόδιο του podcast της, Let’s Be Clear, γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησης: «Νέο επεισόδιο του @letsbeclearpod στο @iheartradio ή οπουδήποτε ακούτε podcast. Αυτό είναι αυτό που αντιμετωπίζω αυτή τη στιγμή. #cancer #life».

Η Σάνεν Ντόχερτι μίλησε στους 2,2 εκατομμύρια followers της στο Instagram για την αβεβαιότητα που έχει το μέλλον της.

Η ίδια, μάλιστα, παραδέχθηκε πως: «Έτσι, ξέρετε, για πρώτη φορά από τότε που δεν έχω ιδέα για πόσο καιρό, θα κάνω χημειοθεραπεία, δεν έχω ιδέα αν θα είναι τρεις μήνες ή αν θα είναι έξι μήνες…».

Η ηθοποιός συνέχισε να λέει ότι αυτός ο νέος γύρος θεραπείας ήταν «τρομακτικός». «Η θεραπεία είναι πολύ δύσκολη. Δεν είναι κάτι που μπορώ να προβλέψω. Δεν είναι κάτι που οι γιατροί μου μπορούν να προβλέψουν και είναι τρομακτικό. Είναι σαν μια μεγάλη κλήση αφύπνισης, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να πω ότι υπάρχει και κάποια θετική πλευρά και η θετική πλευρά είναι ότι η μοριακή δομή των καρκινικών μου κυττάρων άλλαξε πρόσφατα.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα πρωτόκολλα για να δοκιμάσω. Έτσι, για πρώτη φορά εδώ και δύο μήνες αισθάνομαι αισιόδοξη, επειδή υπάρχουν τώρα πολλά περισσότερα πρωτόκολλα. Ενώ πριν ήμουν αισιόδοξη, αλλά ακόμα προετοιμαζόμουν».

H αμερικανίδα σταρ, πέθανε σε ηλικία 53 ετών αφού πάλεψε για χρόνια με τον καρκίνο.

Είχε διαγνωστεί για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015. Επί δυο χρόνια ο καρκίνος βρισκόταν σε ύφεση αλλά το 2020 αποκάλυψε ότι είχε καρκίνο του μαστού σε στάδιο 4.

Τον Ιούνιο του 2023, η ηθοποιός ενημέρωσε το κοινό ότι ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί στον εγκέφαλό της.

Η πορεία της Σάνεν Ντόχερτι

Γεννημένη στο Μέμφις του Τενεσί, η Ντόχερτι μετακόμισε στο Λος Άντζελες με την οικογένεια της όταν ήταν παιδί και ξεκίνησε σε ηλικία 10 ετών με έναν ρόλο στη σειρά «Father Murphy». Ο Μάικλ Λάντον την είδε στη σειρά και της έδωσε τον ρόλο της Τζένι Γουάιλντερ στο «Little House on the Prairie» σε ηλικία 11 ετών.

Στη συνέχεια η Σάνεν Ντόχερτι είχε έναν σταθερό ρόλο στην οικογενειακή σειρά «Our House» με τον Ουίλφορντ Μπρίμλεϊ. Μεταξύ άλλων σειρών στις οποίες εμφανίστηκε ήταν το «North Shore» και το «Riverdale», καθώς και σε αρκετές τηλεοπτικές ταινίες.

Sports in

Στην Ολλανδία ο Ελ Κααμπί – Μπαίνει από αύριο στις προπονήσεις

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έφτασε στην Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία. Και ο Ολυμπιακός συνεχίζει…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024