Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η ξεχωριστή σχέση αγάπης της Σάνεν Ντόχερτι με τον Λουκ Πέρι

Η ξεχωριστή σχέση αγάπης της Σάνεν Ντόχερτι με τον Λουκ Πέρι

Η Σάνεν Ντόχερτι και ο Λουκ Πέρι δεν μοιράζονταν μόνο την ξεχωριστή μαγεία στο «Μπέβερλι Χιλς». Είχαν αναπτύξει μια σχέση αγάπης στην πραγματική τους ζωή.

Στον απόηχο του θανάτου της Σάνεν Ντόχερτι στα 53 της χρόνια, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναπολούν τα χρόνια της στη μεγάλη επιτυχία του «Μπέβερλι Χιλς», τη χημεία της με τον Λουκ Πέρι και τον ξεχωριστό δεσμό τους.

Οι δύο πρώην συμπρωταγωνιστές, που υποδύθηκαν την Μπρέντα Γουόλς και τον Ντίλαν ΜακΚέι, δεν ήταν μόνο συνάδελφοι. Ήταν και μακροχρόνια φίλοι που παρέμειναν κοντά μέχρι τον θάνατο του Λουκ Πέρι στα 53 του χρόνια μετά από εγκεφαλικό τον Μάρτιο του 2019.

Η Σάνεν Ντόχερτι με τον Λουκ Πέρι σε στιγμιότυπο από τα χρόνια του «Μπέβερλι Χιλς»

Η Σάνεν Ντόχερτι με τον Λουκ Πέρι σε στιγμιότυπο από τα χρόνια του «Μπέβερλι Χιλς»

Στο άκουσμα του θανάτου της Σάνεν Ντόχερτι ήταν αρκετοί οι θαυμαστές τους που αναλογίστηκαν την εγγύτητά τους και τη φιλία τους στο πέρασμα των χρόνων. Η Gabrielle Carteris, που έπαιξε την Άντρεα στην εμβληματική σειρά, συνόψισε τα συναισθήματά της με μια αναφορά στον Λουκ Πέρι. «Ξέρω ότι ο Λουκ είναι εκεί με ανοιχτές αγκάλες για να σε αγαπήσει» έγραψε χαρακτηριστικά μετά τον θάνατο της Σάνεν Ντόχερτι.

Ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο που η Σάνεν Ντόχερτι έγινε συναισθηματική όταν μίλησε για την ώρα που έμαθε για τον θάνατο του Λουκ Πέρι ενώ βρισκόταν σε ένα πάνελ στο MegaCon Orlando. «Ήταν σοκαριστικό» σημείωνε χαρακτηριστικά η αείμνηστη ηθοποιός.

«Έχω μια πολύ σπλαχνική αντίδραση κάθε φορά που κάποιος αναφέρει τον Λουκ γιατί ως κάποιος με καρκίνο -και ένας πραγματικά φρικτός καρκίνος στο στάδιο 4- νόμιζα ότι θα ήμουν η πρώτη που θα έφευγα. Οπότε όταν έφυγε ο Λουκ, πραγματικά με συγκλόνισε».

Συντετριμμένη από την απώλειά του, η Σάνεν Ντόχερτι βρήκε τελικά τη δύναμη να μοιραστεί έναν φόρο τιμής στον Λουκ Πέρι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την επόμενη του θανάτου του.

«Χθες το πρωί έλαβα ένα τηλεφώνημα που με διέλυσε» ξεκίνησε να γράφει. «Παλεύω με αυτή την απώλεια και δυσκολεύομαι με τις σκέψεις μου. Όμως, η καρδιά μου είναι στην οικογένεια και τους φίλους του που ευλογήθηκαν από το φως του στη ζωή τους (και στη δική μου). Η επεξεργασία αυτής της είδησης είναι αδύνατη αυτή τη στιγμή» συμπλήρωνε η Σάνεν Ντόχερτι.

Η Σάνεν Ντόχερτι και ο Λουκ Πέρι ήθελαν να δημιουργήσουν ξανά μαγεία στην οθόνη και προσπαθούσαν να βρουν την κατάλληλη παραγωγή για να συνεργαστούν ξανά. «Υπάρχει ένα ιδιαίτερο είδος αγάπης που έχουμε ο ένας για τον άλλον όταν βιώνεις το ταξίδι που κάναμε στο «Μπέβερλι Χιλς» και φυσικά στη ζωή γενικά.

Ο Λουκ και εγώ δουλεύαμε για ένα σόου για εμάς. Θέλαμε να συνεργαστούμε ξανά και να δημιουργήσουμε κάτι ιδιαίτερο και ουσιαστικό για τους θαυμαστές μας σε αυτή τη φάση της ζωής μας. Θα μου λείπει κάθε μέρα. Κάθε λεπτό. Κάθε δευτερόλεπτο» υπογράμμιζε η Σάνεν Ντόχερτι.

Η τελευταία συνάντηση της Σάνεν Ντόχερτι με τον Λουκ Πέρι

Σε συνέντευξή της για το περιοδικό People το 2019 δήλωνε ότι είχε δει για τελευταία φορά τον Λουκ Πέρι για μεσημεριανό γεύμα λίγες μόνο εβδομάδες πριν από τον θάνατό του. «Μπήκα μέσα και ήταν εκεί, χαμογελαστός, με το σκυλάκι του, όσο πιο χαρούμενος γίνεται. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Θα μου λείπει πάντα. Ο Λουκ να με κοιτάζει με αυτό το χαμόγελο και να μου λέει ‘Shan’» είχε περιγράψει η ηθοποιός.

Νόμιζα ότι θα ήμουν η πρώτη που θα έφευγα. Οπότε όταν έφυγε ο Λουκ, πραγματικά με συγκλόνισε

Ενώ είχε δώσει το παρών σε ένα πάνελ για το «Μπέβερλι Χιλς» στο RewindCon Chicago, εβδομάδες πριν από τον θάνατό του το 2019, ο Λουκ Πέρι επαίνεσε τη Σάνεν Ντόχερτι λέγοντας στο κοινό πως «κανείς από εμάς δεν είναι εδώ σήμερα χωρίς τη Σάνεν».

«Η πραγματικότητα είναι ότι ήταν ένα πολύ μεγάλο μέρος της επιτυχίας του προγράμματος. Μου δίδαξε πολλά και είμαι πολύ χαρούμενος που ήταν εκεί για εμένα ως συνεργάτης» συνέχιζε ο Λουκ Πέρι.

Οι δύο ηθοποιοί ήρθαν πιο κοντά και μετά τη διάγνωση με καρκίνο της Σάνεν Ντόχερτι. Η ηθοποιός τον περιέγραφε ως «έξυπνο, ήσυχο, ταπεινό και σύνθετο άνθρωπο με καρδιά από χρυσό και ατελείωτο πηγάδι ακεραιότητας και αγάπης».

Η Σάνεν Ντόχερτι πρωταγωνίστησε στο «Μπέβερλι Χιλς» τις τέσσερις πρώτες σεζόν, ενώ ο Λουκ Πέρι συνέχισε μέχρι και την έκτη σεζόν και επέστρεψε για τη 10η και τελευταία σεζόν το 2000. Η Σάνεν Ντόχερτι ήταν επίσης μεταξύ του αρχικού καστ που επέστρεψε για την επανεκκίνηση του «Μπέβερλι Χιλς» που τελικά είχε διάρκεια μια σεζόν και έξι μόνο επεισόδια.

Δεν είναι τυχαίο που και οι θαυμαστές τους έχουν γεμίσει με σχόλια την ανάρτησή της για τον Λουκ Πέρι μετά τον θάνατό της. «Η Μπρέντα και ο Ντίλαν μαζί για πάντα» σημειώνει ένας χρήστης, με άλλον να γράφει πως «τώρα είναι επιτέλους μαζί».

Sports in

Στην Ολλανδία ο Ελ Κααμπί – Μπαίνει από αύριο στις προπονήσεις

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έφτασε στην Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία. Και ο Ολυμπιακός συνεχίζει…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024