Ο Ματ Ντέιμον βρίσκεται περίπου μια εβδομάδα στην Μύκονο και όσες φορές τον έχει καταγράψει η κάμερα του Mykonos Live TV (μία στον Ορνό και μία στην Παράγκα) φοράει το ίδιο ρούχο: ένα χαβανέζικου στυλ ασπρόμαυρο κοντομάνικο πουκάμισο.

Με την ίδια εμφάνιση

Μάλλον θα του αρέσει το συγκεκριμένο σχέδιο και θα έχει αγοράσει πολλά ίδια πουκάμισα. Δεν εξηγείται αλλιώς η …εμμονή του Χολυγουντιανού ηθοποιού να φοράει το ίδιο ρούχο.

Πολλοί διάσημοι όπως ο Mr Facebook, Mark Zuckerberg, φοράνε κάθε μέρα το ίδιο ρούχο για να μην καίνε το μυαλό τους και να μην σπαταλούν ενέργεια στο ερώτημα “τι να φορέσω σήμερα;”.

Ποιοι βρίσκονται στην παρέα του ηθοποιού

Στην παρέα του Damon ήταν και ο Αυστραλός συνάδελφός του, Liam Hemsworth. Υπενθυμίζεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο σταρ του Χόλλυγουντ επιλέγουν την Μύκονο για να ξεκουραστούν καθώς και πέρυσι την είχαν επισκεφθεί και είχαν ενθουσιαστεί από τις ομορφιές της.

Ωστόσο φέτος δεν τους ακολούθησε ο αδελφός του Liam, Chris Hemsworth, ο ηθοποιός που έχει γνωστός κυρίως από τον ρόλο του Thor στην ομώνυμη κινηματογραφική ταινία.

Ο ηθοποιός είναι πολύ οικείος με τους ανθρώπους που συναντά στο κυκλαδίτικο νησί, συνομιλεί μαζί τους και φυσικά δεν αρνείται να φωτογραφίζεται μαζί τους και να ανταλλάσει selfies.