Ο Βαγγέλης Κακουριώτης εδώ και λίγες μέρες υπηρετεί την πατρίδα, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο «Κίμωνας» από τη Γη της Ελιάς θα πρέπει για λίγο καιρό να αφήσει στην άκρη τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και να ντυθεί στα χακί, προκειμένου να ολοκληρώσει την στρατιωτική του θητεία.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος με μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, την οποία συνόδευσε μάλιστα με την λεζάντα: «Τελικά, μόνο με συνέπεια και προσπάθεια έρχονται τα καλύτερα…🙏🏻 Πρώτα όμως η στρατιωτική θητεία!».

Δείτε την ανάρτησή του

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί, ότι λίγες μέρες πριν είχε κυκλοφορήσει το νέο του single και music video «Πυρετός», το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Records.

Το «Πυρετός» είναι ένα δυναμικό τραγούδι που έγραψε ο ίδιος ο Βαγγέλης Κακουριώτης και έρχεται σε συνέχεια μίας άκρως δημιουργικής χρονιάς για εκείνον.

Εκτός από τα δισκογραφικά βήματά του, ο νεαρός καλλιτέχνης έκανε επιτυχημένες live εμφανίσεις δίπλα σε μεγάλα ονόματα, όπως η Κατερίνα Λιόλιου και η Ιουλία Καλλιμάνη τη χρονιά που μας πέρασε.

Το «Πυρετός» συνοδεύεται από ένα ατμοσφαιρικό music videο, που περιγράφει την υποσυνείδητη επιθυμία του έρωτα, που «κουβαλά» τους συλλογισμούς, τις αναμνήσεις και τις επιθυμίες. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

Δείτε το τραγούδι: