Η Τζώρτζια Κεφαλά έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Απογευματινή και μίλησε για τις εξελίξεις στην προσωπική και οικογενειακή ζωή της.

«Ολοκληρώνεται, έπειτα από 27 χρόνια γάμου. Τώρα χωρίζουμε, αλλά μπορείς να το θεωρήσεις και επιτυχημένο γάμο ύστερα από 27 χρόνια μαζί. Το θεωρώ απόλυτα θεμιτό», είπε η Τζώρτζια Κεφαλά και συμπλήρωσε για τους γιους της που είναι 19 και 15 ετών και είναι και οι δύο μουσικοί

«Έχουμε πολύ ωραία σχέση. Δεν τους είπα ποτέ “μελετήστε” και παρ’ όλα αυτά είναι άριστοι και οι δύο!».

Δεν υπάρχει έρωτας

«Δεν υπάρχει ο έρωτας, νομίζω ότι είναι μία απλή κάλυψη αναγκών, χωρίς να το υποτιμάω. Ο έρωτας δεν μπορεί να γίνεται αυτοσκοπός, αυτό το πολύ όμορφο συναίσθημα μπορεί να είναι μία δική μας ανάγκη να καθρεφτιστούμε στα μάτια του άλλου».

«Είναι ωραίο να «πέφτεις» στο συναίσθημα του έρωτα, γιατί κάπου θα σε πάει. Η ζήλια είναι καθαρά θέμα εγωισμού και όχι αγάπης».

Θα αποδεχόταν ποτέ την απιστία;

«Προτιμώ να αποδεχτώ μία κατάσταση όπως η απιστία, αλλά όχι παθητικά για να αποφασίσω αν θα φύγω», έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξη της.

H Τζώρτζια Κεφαλά γεννήθηκε στις 11 Ιουνίου του 1971 στην Αθήνα έχοντας όμως καταγωγή από την Πάρο, όπου περνούσε όλα τις τα καλοκαίρια. Ο πατέρας της είχε ένα σουβλατζίδικο, όπου η ίδια και τα αδέλφια της τον βοηθούσαν.

Με καλλιτεχνικές ανησυχίες από νωρίς, η Τζώρτζια Κεφαλά άρχισε στα 15 της να ασχολείται με τον χορό και το μπαλέτο, ωστόσο σύντομα κατάλαβε ότι το τραγούδι είναι αυτό που την εκφράζει περισσότερο και έτσι αποφάσισε να αφοσιωθεί σε αυτό.